• سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهمراسم گرامیداشت عید سعید غدیر خم برگزار شد
مراسم گرامیداشت عید سعید غدیر خم برگزار شد

امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه محیط زیست به مناسبت گرامیداشت عید سعید غدیر خم مراسمی را با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه  روز یکشنبه 20 مهرماه 1393 در سالن آمفی تئاتر برگزارکرد.
به گزارش روابط عمومی، جشن غدیر ابتدا با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم توسط سعیدبهرامی مسئول بسیج دانشگاه و سخنان دکتر مجید کردرستمی معاون آموزش، دانشجویی و فرهنگی درخصوص شکوه و عظمت این عید و لزوم تکریم و گرامیداشت مقام ولایت و برپایی جشن غدیر آغاز شد.

در ادامهحجت الاسلام احمد مازنی معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران که به عنوان سخنران در این مراسم حضور یافته بود، ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین دانشگاه محیط زیست و دانشجویان برای برپایی مراسم عید غدیر خم به تفسیر و تعبیر آیه سوم سوره مائده (الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ...) پرداختند.

وی با استناد به این آیه شریفه و تفاسیر مفسرین بزرگ شیعه و اهل حدیث به ولایت رسیدن امیرالمونین علی (ع) را تکمیل دین اسلام هم به لحاظ کیفی و هم به لحاظ کمی تاکیدنمودند و مثال هایی را در خصوص کلمه اکمل و اتمم بیان کردند.

حجت السلام و المسلمین مازنی وجود فرقه های انحرافی از جمله داعش و تفرقه بین اهل تسنن و شیعه را از جمله دردهای صعب العلاج اسلام معرفی کرد و گفت: سوء رفتارها و برخوردهای گروه های افراط گرای اسلامی مهمترین علل سیاه نمایی اسلام در جهان به شمار می روند که به دست آویزی  جهت تبلیغات ضد اسلامی غربیان و اروپاییان تبدیل شده است.
 وی در پایان تاکید نمود: در مکتب شیعه مردم، آرا مردم و عشق به مردم اصالت دارد و توفیق حرکت در مسیر و شیوه امیرالمومنین و کردار و رفتار علوی را در همه حال باید از پروردگار خواهان و خواستار باشیم که راه رستگاری بشر در این مسیر است.

پس از بیانات حجت السلام و المسلمین مازنی یکی از دانشجویان دکلمه ایی را در مدح امیرالمومنین بیان نمود. سپس مداح اهل بیت حاج آقا مطلبی به مدیحه سرای  پرداختند.
 این مراسم با پخش موسیقی وسرود توسط مینایی دانشجوی دانشگاه محیط زیست به پایان رسید.