• سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهحضور دانشمندان برجسته محیط زیست آلمان، ترکیه، مصر، پاکستان و ارمنستان
حضور دانشمندان برجسته محیط زیست آلمان، ترکیه، مصر، پاکستان و ارمنستان در دانشگاه محیط زیست
جمعی از دانشمندان برجسته، اساتید دانشگاه و کارشناسان محیط زیست کشورهای آلمان،ترکیه، ارمنستان ، مصر و پاکستان شب گذشته در دانشگاه محیط زیست حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست، در این نشست که ماتیاس والترد از دانشگاه گوتیگن، پاول کونیگر عضو موسسه لاپتیز، رالین میت هولنر، یوهان اسکات ، سیاوش امینی استاد بازنشسته دانشگاه کاسل و گوتینگن و عضو گروه مشاوره مطالعات دانشگاههای جهان، ایگور خروزیان از ارمنستان، محمد اصلان و فرید عظیم از پاکستان، مودیر اوزگال، تسکین اوستاش و مصطفی کانبالات از ترکیه و همچنین خانم ها هاله عارف متخصص سم شناسی و خسارات محیط زیست از مصر، سوزانه کریتلزر، آنت مارگارت و اینگرید هووه رئیس بخش اداری موسسه مطالعات مناطق حاره ای دانشگاه گوتینگن به همراه جمعی از اساتید و کارشناسان دانشگاه تهران در دانشگاه محیط زیست حضور یافته بودند طرفین به بحث و بررسی در خصوص یافتن راهکاری عملی به منظور افزایش همکاری های بین المللی پرداختند.
در ابتدای این نشست دکتر ساسان ربیعه مشاور رئیس دانشگاه محیط زیست در امور بین الملل ضمن خوشامدگوئی به حضار به ارائه تاریخچه ای از چگونگی تاسیس دانشگاه محیط زیست پرداخت و گفت: دانشگاه محیط زیست توجه ویژه ای به افزایش تعاملات در عرصه بین الملل دارد چون ما باور داریم مشکلات محیط زیست را نمی توان به صورت جزیره ای حل کرد.

وی افزود: ایران همواره نشان داده است که آماده افزایش روزافزون و ایجاد ارتباطات بین المللی در زمینه محیط زیست به منظور یافتن راهکارهای عملی است،دانشگاه محیط زیست در آخرین نمونه از اقدامات خود در سپتامبر اقدام به برگزاری نخستین نشست بین المللی اخلاق محیط زیستی کرد که بازخوردهای بسیار خوب ملی و بین المللی را به همراه داشت.
ربیعه گفت: دانشگاه محیط زیست در چند سال گذشته با دانشگاه های اشتاین بایس و گوتینگن آلمان، زاگرب کرواسی و فدراسیون روسیه تفاهم نامه های همکاری امضا کرده است که امیدواریم بتوانیم زمینه بسط و گسترش همکاری ها و امکان تبادل استاد و دانشجو را در چارچوب ظرفیت های طرفین فراهم آوریم.
دکتر طالبی معاون توسعه، برنامه ریزی و منابع انسانی دانشگاه محیط زیست در ادامه این نشست گفت: ما به عنوان دانشگاه محیط زیست یک دانشگاه نو به شمار می رویم که تلاش می کنیم در سطح ملی و بین المللی بتوانیم موثر عمل کنیم و جایگاه شایسته ای به دست بیاوریم، اما به عنوان آموزشکده محیط زیست شاید بتوان گفت که در سطح منطقه نخستین مرکزی بودیم که به آموزش و تربیت نیروهای متخصص در زمینه حمایت و حفاظت از محیط زیست پرداختیم.
طالبی گفت: در حال حاضر تلاش مدیران و کارکنان دانشگاه محیط زیست این است که با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست جمهوری اسلامی بتوانیم به عنوان اصلی ترین مرکز آموزش های زیست محیطی در کشور تبدیل شویم که به این هدف نزدیک شده ایم. ما همچنین در آغاز سال تحصیلی در ایران هستیم که از طریق کنکور سراسری وزارت علوم در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو پذیرفته ایم و در حال آموزش این عزیزان هستیم.

وی افزود: ما در حال برنامه ریزی برای برگزاری چند نشست بین المللی دیگر از جمله همایش بین المللی تالاب ها هستیم که با محوریت دانشگاه برگزار خواهد شد، در این راستا آماده پذیرش همکاری کشورهای علاقمند هستیم و مشتاقانه تلاش می کنیم که زمینه بروز و ظهور مباحث نوین محیط زیستی در کشور را فراهم آوریم.
در ادامه این نشست دکتر بهزاد سعیدپور معاون پژوهش دانشگاه محیط زیست نیز ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه پاسخگوی پرسش های مطرح شده از سوی حاضرین بود.
ماتیاس والترد از دانشگاه گوتیگن، فرید عظیم از پاکستان، تسکین اوستاش از ترکیه نیز در ادامه ای نشست ضمن ابراز خوشحالی ازبرگزاری این نشست به میزبانی دانشگاه محیط زیست، اعلام امیدواری کردند که بتوانند در زمینه های مورد توافق طرفین با یافتن راهکارهای عملی زمینه تبادلات علمی و آموزشی را فراهم آورند.