• یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۹
اخبار دانشکدهسرپرست معاونت دانشکده محیط‌زیست منصوب شد
سرپرست معاونت دانشکده محیط‌زیست منصوب شد

در حکمی از سوی جلیل بادام‌فیروز سرپرست دانشکده محیط‌زیست، شهرام شیران‌زایی به عنوان سرپرست معاونت اجرایی دانشکده محیط زیست منصوب شد. شهرام شیران‌زایی

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیطزیست، در متن حکم جلیل بادام‌فیروز، سرپرست دانشکده محیط‌زیست خطاب به شهرام شیران‌زایی آمده است: «به موجب این حکم با حفظ پست سازمانی به عنوان "سرپرست  معاونت (اجرایی) دانشکده محیط‌زیست" منصوب می‌شوید. توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.»

مهندس شیران‌زایی پیش از این مشاور معاونت محیط‌طبیعی و تنوع‌زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست بوده است. وی همچنین به عنوان معاون اداری و مالی پژوهشکده محیط‌زیست و توسعه‌پایدار مشغول به خدمت است.

پژوهشکده “محیط زیست و توسعه پایدار” به عنوان مرکز تحقیقات و سیاستگذاری پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست، براساس موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی کشور با سه گروه پژوهشی اقتصاد محیط زیست، ارزیابی و مخاطرات محیط زیست، تنوع زیستی و ایمنی زیستی تشکیل گردید و اساسنامه مربوطه به تصویب شورای گسترش آموزش عالی کشور رسیده است.