• یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۹
اخبار دانشکدهسرپرست جدید دانشکده محیط زیست منصوب شد
سرپرست جدید دانشکده محیط زیست منصوب شد

در حکمی از سوی عیسی کلانتری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، جلیل بادام‌فیروز به عنوان سرپرست دانشکده محیط زیست منصوب شد.
دکتر جلیل بادام فیروز
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیطزیست، در متن حکم عیسی کلانتری، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست خطاب به جلیل بادام‌فیروز آمده است: به موجب این حکم جنابعالی به سمت "سرپرست دانشکده محیط‌زیست" منصوب می‌شوید.  امیدوارم موفق و موید باشید.

گفتنی است، پیش از این جلیل بادام‌فیروز، معاون پژوهشی پژوهشکده محیط‌زیست و توسعه پایدار، سرپرست گروه پژوهشی اقتصاد محیط زیست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار، مشاور امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان کهگیلویه و بویراحمد، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان کهگیلویه و بویراحمد، عضو شورای راهبری توسعه مدیریت سازمان حفاظت محیط‌زیست، عضو شورای پژوهشی سازمان حفاظت محیط‌زیست در کارنامه کاری خود دارد.

دکتر بادام‌فیروز همچنین عهده‌دار ریاست پژوهشکده محیط‌زیست و توسعه پایدار سازمان حفاظت‌محیط زیست است. پژوهشکده “محیط زیست و توسعه پایدار” به عنوان مرکز تحقیقات و سیاستگذاری پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست، براساس موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی کشور با سه گروه پژوهشی اقتصاد محیط زیست، ارزیابی و مخاطرات محیط زیست، تنوع زیستی و ایمنی زیستی تشکیل گردید و اساسنامه مربوطه به تصویب شورای گسترش آموزش عالی کشور رسیده است.