• سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
اخبار دانشکدهمشارکت دانشکده محیط‌زیست در پویش یاری مومنانه
مشارکت دانشکده محیط‌زیست در پویش یاری مومنانه

دانشکده محیط‌زیست در راستای کمک به مردم کم برخوردار و آسیب‌دیده از بیماری کرونا در استان البرز به پویش یاری مومنانه پیوست.

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط زیست، کمک‌های انسان‌دوستانه این مرکز علمی در پاسخ به ندای مقام معظم رهبری در رزمایش همدلی  و در راستای کمک به مردم کم برخوردار و آسیب‌دیده از بیماری کرونا، به جمعیت هلال احمر کرج تحویل داده شد.

در نشست صمیمانه مابین دکتر حمید سرخیل مدیر روابط عمومی دانشکده و هاشم‌نژاد رئیس جمعیت هلا‌ احمر شهرستان کرج، ضمن  تقدیر از فعالیت‌های هلال احمر، در خصوص همکاری‌های مشترک در حوزه‌های برگزاری آموزش‌های حین خدمت در خصوص سیستم مدیریت HSE، مباحث مدیریت بحران و امداد نجات برای پرسنل هلال احمر استان و همچنین عضوگیری داوطلبانه کارکنان و دانشجویان دانشکده بحث و تبادل نظر شد و کمک مالی دانشکده به این نهاد تقدیم گردید.

گفتنی است پیش از این نیز دانشکده محیط‌زیست در حوادث طبیعی از جمله زلزله کرمانشاه، سیل خوزستان و ... اقدام به ارسال کمک های نقدی و جنسی نموده است.