• جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۹
اخبار دانشکدهتجلیل از اساتید دانشکده محیط‌زیست
تجلیل از اساتید دانشکده محیط‌زیست

به مناسبت گرامیداشت روز معلم، از اساتید دانشکده محیط‌زیست تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی، در ابتدای این نشست دکتر باقر نظامی رئیس دانشکده محیط‌زیست ضمن تبریک ایام ماه مبارک رمضان و گرامیداشت روز معلم  بیان داشت: توسعه پایدار بدون قائل شدن جایگاه رفیق برای معلمان، آموزشگران و اساتید مقدور نیست. عمدتاً کشورهای پیشرفته بیشترین هزینه‌ها را به آموزش عمومی (پیش‌دبستانی و ابتدایی) اختصاص می‌دهند. درحالی‌که در کشورهای درحال‌ توسعه بیشترین هزینه‌ها را به مصرف آموزش عالی می‌رسانند. به نظر توازن میان این دو راه درست‌تری است.

ایشان افزود: نگاهی به تجربه کشورهای پیشرفته نشان می‌دهد که هر جا معلمان مورد توجه و حمایت قرار گرفتند، دانش رشد کرد. علم مهم‌ترین عامل رشد و توسعه کیفی و محتوایی به شمار می‌آید، چون تربیت انسان نتیجه یک جریان متقابل دوجانبه و حاصل عمل مربی و عکس‌العمل شاگرد است.
دکتر باقر نظامی
نظامی با بیان اینکه اساتید دانشکده محیط‌زیست در حوزه تخصصی خود از هیچ کوششی برای تولید علم فروگذار نیستند بیان داشت: علیرغم مشکلاتی که کشور با آن مواجه است، باعث افتخار است که اساتید دانشکده ما با انتشار کتاب‌های تخصصی و مقالات علمی به وظیفه و رسالت دانشگاهی خود عمل می‌کنند و در کنار آن عملکرد قابل‌تحسینی در تربیت دانشجویان دارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فیاض نماینده نهاد رهبری در دانشکده محیط‌زیست نیز در سخنان کوتاهی با تبریک روز معلم و یادکرد اساتید فقید دانشکده و همچنین استاد شهید مرتضی مطهری بیان داشت: اساتید دانشکده محیط‌زیست با اعتمادبه‌نفس و خودباوری همیشه در انجام وظایف دانشگاهی خود کوشا هستند و در کنار آن انشاالله امسال هم توسط مقام معظم رهبری سال «جهش تولید» نام‌گذاری شده، در تولید علم گام‌های بلندی بر خواهند داشت.

ایشان در ادامه با بیان حدیث «مَن‏ عَلّمنی‏ حَرفاً، فقد صَیَّرنی عبداً» از حضرت علی(ع) افزود: وقتی مولای ما می‌فرماید «هر کس کلمه به من بیاموزد مرا بنده خودکرده است» درواقع به ارزشمندی جایگاه معلمی و دانش در دین اسلام اشاره می‌کند و نشان می‌دهد که تا چه اندازه وظیفه معلمی دشوار و حساس است.

نماینده نهاد رهبری در دانشکده محیط‌زیست افزود: البته ما در احادیث و روایات داریم که علم نور است و آنچه ما یاد می‌گیریم معلومات. اما باید توجه داشت که همین معلومات می‌تواند ما را به سمت علم و نور هدایت کند و در این راه هیچ تلاش خداپسندانه‌ای بی‌اجر نمی‌ماند.

در پایان این نشست با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از اساتید دانشکده محیط‌زیست تجلیل به عمل آمد.
دکتر باقر نظامی