• سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهمراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه محیط زیست برگزار شد
مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه محیط زیست برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست، مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود نیم سال اول سال 1393دانشگاه محیط زیست، توسط امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محیط زیست ساعت 10 صبح روز یکشنبه ششم مهرماه در سالن آمفی تئاتر با حضور ریاست دانشگاه، مدیران واحدهای مختلف، جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد با پخش کلیپ نخستین نشست بین المللی اخلاق و محیط زیست به منظور آشنایی دانشجویان با یکی از تجارب ارزنده این دانشگاه پخش ادامه یافت.
 در ادامه دکتر فاضل رئیس دانشگاه محیط زیست، ضمن تشکر از همکاران سازمان حفاظت محیط زیست و تمامی کسانی که در برگزاری این نشست مشارکت داشتند به همه دانشجویان جدیدالورود خیرمقدم گفتند.
 وی افزود: این مرکز دارای قدمتی بیش از چهل سال است و  مراحل ارتقاء آموزشکده محیط زیست به دانشکده و سپس دانشگاه را طی می کند احتمالاً به دلیل قرار گرفتن دانشگاه در این مرحله گذار شما شاهد برخی کمبودها و ناهماهنگی‌های خواهید بود که پیشاپیش عذر خواهی می کنم اما همکاران من در تمام واحدها قطعاً با تمام وجود تلاش می کنند که این نقصان ها به کمترین حد ممکن برسد.
ایشان در ادامه ضمن معرفی نظام های آموزشی مستقر در دانشگاه مانند نظام آموزشی علمی-کاربردی، آموزش کارکنان سازمان حفاظت محیط‌زیست و آموزش محیط بانان گفت: دانشگاه محیط زیست به عنوان یک مرکز آموزشی برای سطوح مختلف عمل می کند و چند بعدی بودن دانشگاه  در زمینه فعالیت های آموزشی یکی از شاخصه های آن به شمار می رود.
فاضل در ادامه گفت: استقرار دبیرخانه انستیتو علوم وفناوری زیست‌محیطی اکو در دانشگاه محیط زیست این فرصت را به دانشجویان علاقمند و فعال می دهد که شاهد نحوه انجام فعالیت های بین المللی در حوزه محیط زیست باشند. انستیتو اکو آماده جلب همکاری دانشجویان کارآمد مسلط به زبان انگلیسی در این حوزه است.
سپس دکتر بامداد، مدیر آموزش دانشگاه ضمن خوشامد گویی به دانشجویان جدیدالورود، به تفاوت این دانشگاه با دانشگاه‌های دیگر به دلیل برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف، کنفرانس‌های بین المللی و ارتباط با دانشگاه‌های محیط زیست درکشور در سطح بین الملل اشاره نمود و گفت:  دانشگاه فرصت بروز استعدادها را به دانشجویان خواهد داد و انتظار می رود دانشجویان از این فضا به خوبی استفاده کنند.

وی گفت: آموختن مهارت های ارتباطی یکی از مسائلی است که می تواند ما و دانشجویان را در یافتن راه حل های مشترک برای غلبه بر مشکلات احتمالی یاری برساند.
 وی در ادامه به توضیح قوانین و مقررات آموزشی پرداخت و در پایان از دانشجویان خواست با جدیت وتلاش بسیار به تحصیل علم دراین دانشگاه بپردازند.

مهندس توکلی به عنوان نماینده امور دانشجویی و فرهنگی سخنران دیگر این مراسم، رسالت دانشگاه محیط زیست را ایجاد الگوی متناسب علمی با نیازهای کشور در حوزه محیط زیست دانست و توضیحاتی را در خصوص عملکرد بخش های مختلف امور دانشجویی، فرهنگی و فعالیت های انجام شده در این  واحد بیان نمود.
در پایان این مراسم دبیران شورای صنفی، انجمن علمی و کانون فرهنگی دانشگاه ضمن معرفی خود از دانشجویان علاقمند دعوت کردند با در نظر گرفتن در فعالیت های دانشجویی مورد علاقه شان به این تشکل ها بپیوندند.