• پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۹
اخبار دانشکدهاطلاعیه جدید رئیس دانشکده محیط‌زیست
اطلاعیه جدید رئیس دانشکده محیط‌زیست

با هدف انجام مراقبت های لازم در مقابله با ویروس کرونا و رفع نگرانی همکاران دانشگاه در این زمینه، رئیس دانشکده محیط‌زیست در اطلاعیه‌ای خواهان همکاری بیشتر مدیران دانشگاه با پرسنل واحدها شد.دکتر باقر نظامی

به گزارش روابط عمومی، دکتر نظامی رئیس دانشکده محیط‌زیست در این اطلاعیه عنوان کرد:

به اطلاع همکاران محترم دانشکده اعم از اعضای هیات علمی و کارکنان می‌رساند با توجه به تحولات اخیر و دستور العمل وزارت بهداشت در کاهش رفت و آمدها در راستای کاهش ریسک‌های شیوع ویروس کرونا و ابراز نگرانی برخی از همکاران برای حاضر شدن در محل کار طی هفته آینده، انجام این امر با اطلاع رسانی و هماهنگی با مدیر مافوق پذیرفته خواهد شد.

مدیران محترم نیز با حداقل پرسنل لازم، امور کاملا" ضروری پیش‌بینی شده برای واحد خود را، سامان‌دهی کنند.