• سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۹
اخبار دانشکدهاطلاعیه دانشکده محیط‌ زیست در خصوص فعالیت‌های اداری و آموزشی در روزهای اخیر
اطلاعیه دانشکده محیط‌زیست در خصوص فعالیت‌های دانشکده از روز شنبه 1398/12/10

پیرو ابلاغیه تاریخ 1398/12/07 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورد برنامه‌ها و اقدامات دانشگاه‌ها در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و نیز تصمیمات مقامات ارشد استانی، بدینوسیله مصوبات هیات رئیسه دانشکده محیط زیست به شرح ذیل به اطلاع می‌رسد:

فعالیت­ های اداری:

- از روز شنبه 1398/12/10 کلیه فعالیت‌های اداری دانشکده دایر بوده و لازم است تمامی همکاران در محل کار خود حضور داشته باشند. همکاران محترم در صورت لزوم می‌توانند با هماهنگی با مسئولین واحدها و رعایت موارد قانونی، از مرخصی‌ استحقاقی استفاده نمایند.

- ساعت شروع و خاتمه کار در طول هفته آینده پس از هماهنگی با استانداری البرز، متعاقباً اعلام خواهد شد.

- ثبت حضور و غیاب بدون استفاده از اثر انگشت و با استفاده از تشخیص چهره انجام ­شود.
- در صورت بروز کوچکترین علائمی از بیماری به ویژه تب، سرفه و تنگی نفس به پزشک دانشکده مراجعه شود.

- استفاده از اسپری الکلی و ضدعفونی کننده ­های مناسب در ورودی‌های دانشکده و اتاق­ ها که در اختیار همکاران قرار می­ گیرد، الزامی است.

- تا حد ممکن از وسایل شخصی در محیط دانشکده استفاده شود.

- ضدعفونی کردن فضاهای عمومی دانشکده و اتاق ­ها به صورت پیوسته در طول روز توسط همکاران خدماتی صورت ‌گیرد.
- سلف سرویس‌ دانشکده تا اطلاع بعدی تعطیل می ­باشد.

-تا اطلاع ثانوی نماز جماعت در مسجد دانشکده برگزار نمی‌شود.

- عدم مجوز تردد اساتید، کارکنان و دانشجویان ساکن مناطق آلوده به کرونا به دانشکده تا اطلاع ثانوی.

فعالیت­ های آموزشی:

- به دلیل امکان نقل و انتقال آلودگی توسط دانشجویانی که در هفته‌های گذشته به مناطق مختلف سفر کرده‌اند و کاهش ریسک بیماری، مقرر شد از روز شنبه 1398/12/10 به مدت یک هفته کلیه کلاس‌های آموزشی تعطیل و موارد  آموزشی حتی ­الامکان از طریق آموزش از راه دور استمرار یابد.

- در مورد فعالیت­ های آموزشی و برگزاری کلاس­ های هفته ­های آتی، متعاقباً اطلاع­ رسانی خواهد شد.
- برگزاری جلسات دفاع از پایان‌نامه‌های دانشجویان با توافق و هماهنگی دانشکده و رعایت ضوابط و اصول بهداشتی بلامانع است.

- برگزاری هرگونه امتحان، اردو، بازدید علمی و ... برنامه ­ریزی شده تا پایان سال 1398، به سال آینده موکول می ­شود.
- اعضای هیات علمی پاسخگوی سوالات و مراجعات علمی دانشجویان به خصوص در دوره ­های تحصیلات تکمیلی می ­باشند و حضور دانشجویان در دانشکده­ در صورت ضرورت و به تشخیص اساتید راهنما بلامانع است.

- در صورت درخواست دانشجویان و یا تشخیص گروه‌های آموزشی، تاریخ دفاع از پایان‌نامه‌هایی که در این ایام برنامه ­ریزی شده است به سال 1399 و حداکثر تا پایان نیمسال دوم تحصیلی ۹8-۹9 موکول می­ شود و دانشجویان مشمول بخشودگی جریمه دیرکرد صرفاً در این فاصله زمانی خواهند بود

از کلیه همکاران گرامی و دانشجویان عزیز تقاضا می‌شود در خصوص نحوه حضور و فعالیت در دانشکده محیط‌زیست تنها به اطلاعیه‌های رسمی صادره از سوی هیات رئیسه که توسط روابط‌عمومی در وب‌سایت دانشکده یا شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود، توجه فرمایند.