• پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۹
اخبار دانشکدهپیش‌رویداد دومین جشنواره ملی آب برگزار شد
پیش‌رویداد دومین جشنواره ملی آب برگزار شد

پیش رویداد دومین جشنواره ملی آب با حضور 140 دانش‌آموز از مدارس فرزانگان البرز برگزار شد.

محمدرضا فرزانه دبیر دومین جشنواره ملی آب در گفتگو با روابط عمومی دانشکده محیط‌زیست بیان داشت: برنامه ریزی برای برگزاری این پیش‌رویداد از ماهها قبل انجام شد و پس از نشست‌های متعدد با مدارس تیزهوشان استان البرز و ارائه توضیحات مختلف، قریب به 80 طرح برای ارائه در این پیش‌رویداد انتخاب شدند.

وی افزود: در این فرایند روز سه‌شنبه 140 دانش‌آموز نخبه و صاحب ایده به همراه مربیان خود در دانشکده محیط زیست حاضر شدند و طرح‌های خود را طبق ضوابط و استانداردهای استارت آپی ارائه کردند.

دبیر دومین جشنواره ملی آب گفت: به منظور ارتقای توانمندی این دانشجویان چهار نفر از اعضای هیات علمی، کارشناسان و متخصصان حوزه محیط زیست و ارتباطات همه ارائه‌ها را داوری کردند و نکاتی را برای ارتقای طرح‌ها و نحوه ارائه حرفه ای آنها با دانش‌آموزان بیان داشتند.

فرزانه با اشاره به اهمیت دومین جشنواره ملی آب بیان داشت: یکی از مهمترین اهداف ما استفاده از ظرفیت دانش آموزان و ایجاد فرصت برای آنهاست تا بتوانند خود را محک بزنند و به صورت واقعی در فضای رقابتی علمی قرار بگیرند، چون باور داریم که تنها در این صورت است که هم می توانند کیفیت علمی خود را ارتقا دهند و هم خون تازه ای را در رگ های دانش کشور به جریان در بیاورند.

وی گفت: در این کارگاه یک روزه طرح هایی مانند ربات پایشگر آلودگی نفتی، کود زیستی، سطل زباله هوشمند، دوش هشداردهنده، بیو مارکر، نانوالیاف و چندین طرح سازگار با محیط زیست ارائه شد که بسیاری از آنها بدیع، خلاقانه و در صورت رفع نقایص دارای پتانسیل برای سرمایه‌گذاری هستند. در انتها کارگاه ار طرف برنامه ملی صیانت از منابع آب و محیط زیست، آکادمی فرنیا و شتاب‌دهنده آما بسته های آموزشی اسکرچ محیط زیستی و فرآیند تبدیل ایده به محصولات فن أورانه به دانش آموزان اهدا شد.

گفتنی است دانشکده محیط زیست در تعامل با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در تاریخ  13 اسفندماه مصادف با نوروز آب‌ها و روز ملی آب، دومین جشنواره ملی آب را به میزبانی پنجمین همایش بزرگداشت روز ملی آب که با شعار "آب، تغییر اقلیم، مسئولیت اجتماعی" در حال اجراست برگزار خواهد کرد.