• پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهتجلیل از دکتر امیدی‌نیا در دانشکده محیط‌زیست
تجلیل از دکتر امیدی‌نیا در دانشکده محیط‌زیست

طی مراسمی از رئیس سابق دانشکده محیط‌زیست تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط زیست، در مراسمی که با حضور مدیران، اعضای هیات‌علمی و کارکنان دانشکده محیط‌زیست برگزار شد، از دکتر اسکندر امیدی‌نیا رئیس سابق دانشکده محیط‍‍زیست تجلیل به عمل آمد.

در ابتدای این مراسم، باقر نظامی در سخنانی با تجلیل از تلاش های رئیس سابق دانشکده گفت: یکی از مهمترین حسن‌های مدیریت ایشان تلاش برای حفظ آرامش و ثبات در دانشکده و ایجاد تعامل سازنده با سازمان حفاظت محیط‌زیست بود.

وی گفت: دانشکده در حال حاضر نیاز به تلاش و همتی مضاعف دارد و مهمترین درخواست من از همه همکاران به ویژه اعضای هیات‌علمی این است که با امید و انرژی به آینده نگاه کنند و از فضای یاس خارج شوند.
دکتر باقر نظامی
رئیس دانشکده محیط‌زیست افزود: آموزش رکن اصلی در هر برنامه‌ای است و خوشبختانه ما این فرصت را داریم که کماکان از رهنمودهای آقای دکتر امیدی‌‎نیا در معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست بهره‌مند شویم و این همکاری و همراهی ان‌شالله به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

در ادامه این نشست حمید گشتاسب معاون دانشکده نیز با تقدیر از دکتر امیدی‌نیا بیان داشت: ما در دوران ایشان به دستاوردهای بزرگ و مشعشعی دست پیدا کردیم که در دوران دانشکده محیط‌زیست بی‌سابقه است.

ایشان افزود: دکتر امیدی‌نیا همواره تاکید داشتند که رضایت کارمندها در اولویت قرار بگیرد و اجازه داده نشود که هیچ تنشی به آنها وارد شود. ما مشکلات زیادی را از گذشته به ارث بردیم که مجبور شدیم بارها به بازرسی و نهادهای نظارتی پاسخ بدهیم و خوشبختانه با افتخار می‌گویم که الان هیچ کار عقب افتاده‌ای نداریم.
معاون دانشکده محیط‌زیست با اشاره به واحدهای مختلف فعال در دانشکده افزود: این موفقیت‌ها و دستاوردهای بزرگ بدون همراهی مدیران و کارشناسان مختلف انجام‌شدنی نبود که وظیفه خودم می‌دانم از آنها تشکر کنم. ما با دکتر امیدی‌نیا توانستیم عملکردی به جا بگذاریم که تاریخ در مورد آن قضاوت خواهد کرد.

اسکندر امیدی‌نیا معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان محیط‌زیست نیز در سخنانی کوتاه با تشکر از همه مدیران و کارکنان دانشکده محیط‌زیست که در دوران ریاست ایشان همکاری ستودنی داشتند بیان داشت: من خودم را همیشه جزو این خانواده می‌دانم و خوشحالم که بخشی از دوران مدیریتم را در این مرکز گذراندم و به سهم خودم تلاش کردم تا علیرغم شرایط دشوار کشور، کارکنان کمترین فشار را تحمل کنند و تنها روی کار و رسالت اداری‌شان تمرکز کنند.

وی افزود: مهمترین نکته ای که نباید در هیچ حالی فراموش کنید حفظ وحدت است و اینکه خدمت را یک فریضه بدانید. خوشبختانه بیش از هر زمان دیگری ما موفق شدیم بین دانشکده محیط زیست و سازمان همگرایی و همسویی ایجاد کنیم که برگزاری موفق دوره‌های آموزش محیطبانان یک نمونه از آن است.
امیدی‌نیا افزود: اعضای هیات علمی وقتی به کادر مدیریتی پیوستند توانستند اثرات مثبتی به جا بگذارند و الان با کارنامه بسیار خوبی که دارند مورد توجه دانشگاه‌های دیگر هم قرار گرفته‌اند و الحمدلله از این ظرفیت برخوردار هستند که در هرکجا باشند به محیطزیست خدمت کنند. من در پایان از همه شما سپاسگزارم و از خداوند بزرگ موفقیت و سربلندی‌تان را آرزو می‌کنم.