• سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهدومین دوره آموزش محیط‌بانی با حضور 96 محیط‌بان آغاز شد

دومین دوره آموزش محیط‌بانی با حضور 96 محیط‌بان آغاز شد

دومین دوره آموزش محیط‌بانی در مرکز آموزش محیط‌زیست و تربیت محیط‌بان واقع در دانشکده محیط‌زیست آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، در مراسم افتتاحیه این دوره آقای فلاحی معاون یگان حفاظت سازمان محیط‌زیست ضمن عرض خیرمقدم به محیط‌بانان به تشریح دوره آموزشی پرداخت و گفت: آموزش رکن اصلی سازمان حفاظت محیط‌زیست است، این دوره هم با نیازسنجی تمام موارد آموزشی طراحی شده و نسبت به تمام دوره‌های گذشته ارتقا یافته است به همین دلیل انتظار داریم شما با تمام وجود در کلاس‌ها حاضر شوید و از اساتید نخبه‌ای که برای تدریس می‌آیند نهایت بهره را بگیرید.

وی افزود: بعضی از مشکلاتی که برای محیط‌بانان و سازمان محیط زیست پیش می‌آید ناشی از سهل‌انگاری و جدی نگرفتن آموزش‌هاست. این یک دوره فشرده اما کاملاً کاربردی است و تمام جوانب رفاهی، آموزشی و حتی تفریحی با دقت بررسی و در برنامه گنجانده شده است.

دکتر زارعی مسئول هماهنگی دوره‌های آموزشی محیط‌بانان نیز در سخنانی کوتاه با اشاره به لزوم رعایت نظم و انضباط در طول برگزاری دوره بیان داشت: خوشبختانه محیط بانان حاضر در دوره اول از نحوه برگزاری دوره، اساتید، فضا و امکانات رفاهی و برنامه های جنبی اعلام رضایت کردند اما این وظیفه ما را در دانشکده محیط زیست سنگین تر کرد و ما در هر دوره دنبال ارتقای کیفیت خودمان هم هستیم.

دکتر ابراهیم زارعی

ایشان افزود: از سازمان حفاظت محیط زیست تا مدیران دانشکده و مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیط بان همه با یک خرد جمعی و تلاش شبانه روزی در تلاش هستند تا شما از بهترین امکانات آموزشی و رفاهی برخوردار باشید و هیچ دغدغه جانبی جز تمرکز بر آموزش نداشته باشید، متقابلاً این انتظار از شما به عنوان همکار می رود که نسبت به رعایت مسائل انضباطی که طی دستورالعمل هایی ابلاغ شده است اهتمام بورزید تا ان شالله بتوانیم یک دوره آموزشی مفید و کارآمد را در کنار هم داشته باشیم.

در ادامه این مراسم آقای کلاته مشاور دکتر کلانتری معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست نیز در سخنانی کوتاه با بیان اینکه سازمان محیط زیست این دوره ها را به عنوان یک امر خطیر و حیاتی طراحی و اجرا کرده است بیان داشت: آموزش یک امر توقف‌ناپذیر است و شما به عنوان نیروهای این سازمان که واقعاً یکی از دشوارترین مشاغل این کشور را انجام می دهید لازم است هر روز نسبت به ارتقای کیفیت آموزش و دانش خود تلاش کنید.

وی افزود: در این دوره از شما درخواست می‌کنیم که تمام توان‌تان را روی آموختن متمرکز کنید. در طول دوره مدیران دیگری از سازمان نیز حضور پیدا خواهند کرد تا در خصوص مسائل معیشتی و مشکلاتی از این دست با شما از نزدیک گفت‌و‌گو کنند تا ان‌شالله فضای تعاملی میان شما و سازمان محیط زیست نیز برقرار شود.

در پایان مراسم افتتاحیه، محیط‌بانان با قرائت فاتحه‌ای یاد و خاطره سردار شهید قاسم سلیمانی و دیگر شهدای وطن را گرامی داشتند.

گفتنی است این دوره 15 روزه با حضور 96 محیط بان از 20 استان از امروز رسماً آغاز به کار کرد.

حمید سلجوقی

وحید خودآوردی