• یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۹
اخبار دانشکدهمراسم اختتامیه اولین دوره آموزش محیط‌بانی برگزار شد
مراسم اختتامیه اولین دوره آموزش محیط‌بانان برگزار شد

مراسم اختتامیه اولین دوره آموزش محیط‌بانی با حضور دکتر امیدی‌نیا معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان محیط زیست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی در این مراسم که با حضور جمعی از مدیران دانشکده و سازمان حفاظت محیط‌زیست و همچنین محیط‌بانان شرکت کننده در اولین دوره آموزش محیط‌بانی ‌برگزار شد، دکتر حمید گشتاسب معاون دانشکده محیط‌زیست ضمن تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری این دوره آموزشی و تجلیل از محیط‌بانان که در طول دوره 15 روزه همکاری و مساعدت انجام دادند ابراز امیدواری کرد که محیط‌بانان با به کارگیری آموخته‌ها بتوانند ضمن مراقبت از محیط‌زیست، به شکل حرفه‌ای در محیط کاری عمل کرده و مانع از بروز حوادثی شود که تبعات آن علاوه بر فرد، سازمان حفاظت محیط‌زیست را هم درگیر خواهد کرد.
دانشکده محیط زیست

دکتر اسکندر امیدی‌نیا معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی نیز در سخنانی با اشاره به اهمیت آموزش در ارتقای مهارت‌های محیط‌بانان عنوان کرد: برای برگزاری این دوره‌ها ساعت‌ها کار کارشناسی و تخصصی انجام شده است و همه هّم و غم ما این بوده که به دانش شما افزوده شود و ما این را گام نخست می‌دانیم و معتقد هستیم باید سازوکاری طراحی شود تا علاوه بر دوره‌های تکمیلی، امکان اعزام محیط‌بانان نخبه برای آموزش بیشتر به خارج از کشور هم میسر شود.

ایشان افزود: یکی از مهمترین مسائلی که انتظار می‌رود محیط‌بانان در فضای کاری خود در آن دقت کنند، ارتباط با جوامع محلی است. در واقع اگر محیط‌بانی قادر باشد که اعتماد جامعه محلی را جلب کند، آن وقت دیگر امر محافظت با اسلحه به یک رویکرد آموزشی تغییر ماهیت می‌دهد و محیط‌زیست و منطقه خدمتی به صورت پایدار محافظت می‌شود. امر آموزش را باید به دل جوامع محلی ببریم در غیر اینصورت حصول نتیجه مطلوب بسیار دشوار خواهد بود.
در ادامه این برنامه، از محیط‌بانان ‌برگزیده که در مسابقات فرهنگی و ورزشی حائز رتبه های برتر شده بودند نیز با اهدای جایزه و لوح، تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است اولین دوره آموزش محیط بانی با حضور 100 محیط بان از 20 استان کشور به مدت 15 روز در دانشکده محیط‌زیست و مرکز آموزش محیط‌زیست و تربیت محیط‌بان برگزار شد.