• سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهمراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه محیط زیست
مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه محیط زیست روز یکشنبه 6 / 7 / 93 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست، امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در نظر دارد مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه محیط زیست را  روز یکشنبه 6 / 7 / 93 برگزار نماید.

در این مراسم که با حضور مسئولین دانشگاه برگزار خواهد شد، علاوه بر معرفی دانشگاه (تاریخچه، گروههای آموزشی، رشته ها، امکانات، شوراها و کمیته ها و تشکلات دانشجویی) توصیه هایی مبنی بر شرکت مستمر در کلاس های آموزشی و فوق برنامه، مجموعه قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه، استفاده بهینه از امکانات و فضاهای عمومی دانشگاه (آزمایشگاه، کتابخانه، مرکز کامپیوتر و ...)، نحوه ارتباط با اساتید مشاور طبق برنامه هفتگی و مراجعه دانشجویان و ......... ارائه خواهد شد.
این مراسم از ساعت 10 الی 11 در آمفی تئاتر دانشگاه برگزار خواهد شد. حضور دانشجویان جدیدالورود در این مراسم الزامی است.