• جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدههمکاری دانشکده محیط زیست و دانشگاه حکیم سبزواری در استارتاپ ملی آب
دانشکده محیط زیست با همکاری در استارتاپ ملی آب دانشگاه حکیم سبزواری مسیری هدفمند جهت تداوم ارتباط با دانش آموزان و دانشجویان ایده پرداز در خصوص صیانت از منابع آب و محیط زیست در کل کشور را آغاز کرده است.
در تعامل دانشگاه حکیم سبزواری با "دانشکده محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست، برنامه صیانت از منابع آب و محیط زیست و دومین جشنواره ملی آب" رویداد ملی استاریاپ آب برگزار گردید. در این رویداد 130 اثر منتخب به رقابت پرداختند و پس از برگزاری جلسات داوری، 15 اثر منتخب و شایسته تقدیر این رویداد ملی جهت شرکت در بخش ویژه دومین جشنواره ملی آب انتخاب شدند. بخش ویژه دومین جشنواره ملی آب با محوریت انتخاب سخنران دانش آموز و سخنران دانشجو جهت برگزاری روز جشنواره و حمایت از آثار منتخب در زمینه صیانت از منابع آب و محیط زیست با محوریت نقش فن آوری های نوین در ایجاد کسب و کارهای سبز در نظر گرفته شده است.
دومین جشنواره ملی آب با تمرکز بر نقش فن آوری های نوین در صیانت از منابع آب و محیط زیست در تاریخ 13 اسفندماه 1398 مصادف با روز ملی آب برگزار خواهد شد.