• سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهعضو هیات‌علمی دانشکده محیط زیست دارفانی را وداع گفت

عضو هیات‌علمی دانشکده محیط‌زیست دارفانی را وداع گفت

دکتر بداق جمالی عضو هیات علمی دانشکده محیط‌زیست دارفانی را وداع گفت

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط‌زیست، دکتر جواد بداق‌جمالی عضو هیات علمی دانشکده محیط زیست پس از گذراندن یک دوره بیماری سخت، دارفانی را وداع گفت.

دکتر بداق‌جمالی که مدرک دکترا و پسادکترای خود در رشته فیزیک کاربردی را از دانشگاه کیوشوی ژاپن اخذ کرده بود، علاوه بر عضویت در هیات علمی دانشکده محیط زیست، ریاست پژوهشکده هواشناسی، مدیرکلی دفتر هوای سازمان حفاظت محیطزیست، ریاست مرکز ملی مطالعات خشکسالی، معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان هواشناسی کشور و ... را نیز در کارنامه علمی و اجرایی خود داشت.

وی که چندین دوره در جشنواره شهید رجایی به عنوان مدیر نمونه کشوری برگزیده شده بود، مقالات و تالیفات متعددی تالیف کرد که از آن میان می‌توان به کتاب «اصول و مبانی فیزیک ابر و تعدیل وضع هوا» اشاره کرد.

روابط عمومی دانشکده محیط زیست، این ضایعه دردناک را به جامعه علمی کشور و همچنین خانواده محترم ایشان تسلیت می‌گوید.