• دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهجلسه توجیهی مدرسین برنامه‌نویسی اسکرچ برگزار شد
جلسه توجیهی مدرسین برنامه‌نویسی اسکرچ برگزار شد

به‌منظور شروع دوره‌های آموزشی، جلسه توجیهی مدرسین برنامه‌نویسی اسکرچ به میزبانی اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان البرز و در تعامل با دانشکده محیطزیست و معاونت آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت از محیطزیست و بعنوان بخشی از برنامه صیانت از منابع آب و محیط زیست  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط‌زیست، جلسه توجیهی مربیان برنامه‌نویسی اسکرچ برنامه صیانت از منابع آب و محیط‌زیست به‌منظور ورود به مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان البرز با حضور، کارشناسان، مدرسان و صاحب‌نظران برگزار شد.

فریدون فرهمندنیا مدیرعامل موسسه فرنیا و مدرس این جلسه با اشاره به اهمیت برنامه‌نویسی اسکرچ بیان داشت: هدف ما سرمایه‌گذاری بلندمدت روی نسلی است که به‌صورت تمام‌وقت با فضای مجازی احاطه‌شده‌اند. این نسل از هوشمندی و اشتیاق بسیار بالایی برای استفاده از تکنولوژی برخوردارند به همین دلیل باید از دریچه علاقه‌مندی آن‌ها برای آموزش مفاهیم کاربردی استفاده کرد.

وی افزود: همان‌طور که می‌دانید اسکرچ یک‌زبان برنامه‌نویسی گرافیکی است و به دلیل سادگی و یادگیری سریعی که دارد برای شروع ورود به برنامه‌نویسی مفاهیم دنیای کامپیوتر بسیار مفید است و ما تمام تلاش‌مان را به خرج داده‌ایم که این برنامه را مطابق با نیاز و فرهنگ ایرانی و توجه به مفاهیم پایه‌ای صیانت از منابع آب و محیط زیست آموزش دهیم.
این مدرس برنامه‌نویسی اسکرچ با اشاره به تجارب همکاری با ژئوپارک جهانی و لزوم حرکت در چارچوب برنامه تدوین‌شده آموزشی عنوان کرد: استان البرز به‌عنوان اولین استان و سطح پایلوت برنامه صیانت از منابع آب و محیط زیست، به‌صورت جامع در حال آموزش اسکرچ است به همین دلیل لازم است خشت اول را درست قرار دهیم و مطابق برنامه تدوین‌شده پیش برویم. لازم است مدرسین محترم با لحاظ کردن تکنیک‌ها و شیوه‌های آموزش کودکان مفاهیم اسکرچ را منتقل کنند و در انتها انتظار می‌رود تجربه‌ها، آموخته‌ها، نقاط ضعف و قوت این برنامه را طی گزارش‌هایی ارائه کنند تا در برنامه‌های آتی به‌منظور اصلاح مسیر به کار گرفته شود.
در حاشیه این جلسه، فردین حکیمی مدیرکل محیط‌زیست استان البرز ضمن تقدیر و تشکر از دست‌اندرکاران این برنامه که محیط‌زیست و منابع طبیعی را به‌عنوان محور کار برگزیدند آمادگی این اداره کل را برای انجام برنامه‌های مشترک اعلام کرد.

دکتر محمدرضا فرزانه مجری برنامه صیانت از منابع آب و محیط زیست توضیحات تکمیلی در خصوص هدفگذاری این برنامه جهت ایجاد کسب و کارهای سبز در سطح جامعه با محوریت تمرکز بر خانواده های کم برخوردار را تبیین کرد.
گفتنی است مدرسان اسکرچ از تاریخ یک مرداد به مدت یک‌ماه در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز برای آموزش علاقه‌مندان حضور خواهند یافت.