• سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۸
اخبار دانشکده دوره آموزشی نمونه‌برداری، آماده‌سازی و انجام آزمایشات فیزیکوشیمیایی مرتبط با آلاینده‌های محیط‌زیست در نمونه‌های آب و پساب
 دوره آموزشی نمونه‌برداری، آماده‌سازی و انجام آزمایشات فیزیکوشیمیایی مرتبط با آلاینده‌های محیط‌زیست در نمونه‌های آب و پساب " ( شیمی1) برگزار شد

دانشکده محیط‌زیست با نظارت و همکاری دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط‌زیست دوره آموزشی نمونه‌برداری، آماده‌سازی و انجام آزمایشات فیزیکوشیمیایی مرتبط با آلاینده‌های محیط‌زیست در نمونه‌های آب و پساب "( شیمی1) را برگزار کرد.

در  این دوره 22 نفر از کارشناسان آزمایشگاه‌های شرکت‌های معتمد و کارشناسان استانی سازمان حفاظت محیط‌زیست شرکت نمودند.

نمونه‌برداری  از آب و پساب، نگهداری و انتقال آنها به آزمایشگاه، معرفی روش‌های آنالیز فیزیکوشیمیایی در نمونه‌های آب و پساب، ارائه روش‌های آنالیز برای پارامترهای دما، شوری، هدایت الکتریکی، سختی کل، قلیائیت کل، کلراید،کلرآزاد،کلسیم،منیزیم،دبی،کدورت، سدیم، پتاسیم، pH,COD,BOD,TSS,TDS,DO,OIL به‌صورت عملی، معرفی تداخلات موجود در اندازه گیری پارامترهای فیزیکوشیمیایی و روش حذف این تداخلات، محاسبه نهایی و گزارش نتایج  از مهمترین سرفصل‌هایی بود که در این دوره آموزش داده شد.

گفتنی است این دوره دو روزه توسط آقای دکتر مجید بغدادی عضو هیات علمی دانشگاه تهران تدریس شد.