• چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهحمایت اعضای هیات علمی دانشگاه محیط زیست از وزیر علوم
همزمان با حمایت اساتید و دانشگاهیان سراسر کشور، جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه محیط زیست با ارسال نامه ای خطاب به نمایندگان مجلس از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام حمایت کردند. دانشگاه محیط زیست
به گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست، در حالیکه 51 نماینده مجلس شورای اسلامی خواستار استیضاح دکتر رضا فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری شده اند، موج حمایت از این وزیر دولت تدبیر و امید رو به فزونی است.
جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه محیط زیست امروز در نامه های خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی حمایت خود را از این وزیر اعلام کردند. در این نامه آمده است:

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام و به امید موفقیت شما در انجام وظایف سنگینی که بر عهده گرفته اید و با عنایت به دستورکار هفته جاری مجلس، ضمن احترام به حق قانونی نمایندگان ملت و تشکر از اینکه پرسشگری از وزیر محترم علوم فرصتی برای توجه بیشتر جامعه به اهمیت مقوله آموزش عالی فراهم آورده وظیفه خود دانستیم تا به استحضار شما بزرگواران برسانیم که مشاهدات موکلین شما از دوران حدود یک ساله وزارت جناب آقای دکتر فرجی دانا نشان می دهد که تلاش پیگیر ایشان و همکارانشان در جهت تحقق ارزشها و مطلوبهای زیر واضح و چشمگیر بوده است :

1-    زمینه سازی برای مشارکت پرنشاط دانشجویان و اساتید در عرصه های علمی و اجتماعی
2-    حاکم کردن فضای عدالت و انصاف بر فرآیند گزینش دانشجویان و اعضای هیات علمی و احقاق حقوق نقض شده دانشجویان و اساتید
3-    تاکید بر رعایت قوانین و مقررات در تمامی فرآیندهای اداری و آموزشی
4-    حرکت به سوی شایسته سالاری در مدیریت و در نظر گرفتن جایگاه شایسته برای متخصصان و اعتماد به دانشمندان
5-    افزایش سطح تحمل دانشگاهها در تضارب آراء و پذیرش تنوع دیدگاهها در چهارچوب قوانین موضوعه و اصول مستحکم نظام مقدس جمهوری اسلامی

ضروری است تا توجه شما بزرگواران را به این نکته جلب نمائیم که برخورد حذفی با وزیر محترم علوم در هفته دولت و نیز در آستانه بازگشایی دانشگاهها می تواند آثار نامطلوبی بر جامعه دانشگاهی و فضای علمی کشور داشته باشد که بدون تردید به مصلحت کشور و مجلس محترم نیست.
لذا با توجه به تغییر چشمگیر فضای علمی و نشاط اجتماعی دانشگاهها و آموزش عالی پس از استقرار آقای دکتر فرجی دانا، انتظار ما از وکلای خود این است که در مباحث مطرح در مجلس شورای اسلامی امکان ادامه فعالیت ثمربخش را برای ایشان فراهم نموده و کما فی السابق به وظیفه خویش با شجاعت و انصاف عمل نمائید.

با تشکر و احترام
جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه محیط زیست
گفتنی است روز گذشته نیز دانشجویان سراسر کشور با صدور بیانیه‌یی با امضای پنج هزار دانشجو بار دیگر حمایت خود را از وزیر علوم اعلام کردند. این پنج هزار دانشجو ضمن دفاع از عملکرد وزیر علوم، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست کردند تا به استیضاح وزیر علوم رای مثبت ندهند. پیش از این نیز بیش از 1500 استاد دانشگاه از رضا فرجی‌دانا حمایت کرده بودند.