• چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهدانشگاه محیط زیست دانشجو می پذیرد

مهندس منصور خسروانی مدیر امور برنامه ریزی درسی دانشگاه محیط زیست با اعلام این خبر افزود: این دانشگاه  در  8 رشته  کارشناسی ناپیوسته مهندسی فناوری  عمران آب و فاضلاب،  محیط زیست-کنترل آلاینده، محیط زیست-بازیافت پسماند، اطلاعات جغرافیایی در کشاورزی و منابع طبیعی، منابع طبیعی-احیاء مناطق بیابانی،  منابع طبیعی-جنگلکاری و پارکهای جنگلی، منابع طبیعی-حفاظت و حمایت منابع طبیعی و منابع آب های زیرزمینی در سال تحصیلی 94 – 93 دانشجو می پذیرد.

خسروانی بیان داشت:  علاقمندان می توانند تا روز یک‌شنبه 26 مرداد‌ماه  به صورت اینترنتی از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به  نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.

وی افزود:  پذیرش در دوره مهندسی فناوری حضوری دانشگاه محیط زیست براساس  معدل کل فوق دیپلم، مرتبط بودن رشته تحصیلی کاردانی با رشته انتخابی و با توجه به اولویت‌های بومی و غیربومی، سهمیه شاغل، آزاد، رزمندگان و ایثارگران انجام می‌شود و طبق ضوابط معافیت تحصیلی به پذیرفته‌شدگان این دوره‌ها تعلق می‌گیرد.