• سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهمراسم گرامیداشت روز معلم برگزار شد+تصاویر
مراسم گرامیداشت روز معلم برگزار شد
جشن میلاد حضرت علی (ع) و مراسم گرامیداشت روز معلم در دانشگاه محیط زیست برگزار شد.
به گزارش امور دانشجویی و فرهنگی، در این مراسم که با همت تشکل های دانشجویی دانشگاه و با حضور مدیران و معاونین، اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار شد دکتر اصغر محمدی فاضل سرپرست دانشگاه محیط زیست در سخنانی کوتاه ضمن تبریک میلاد حضرت علی(ع) و روز پدر به اهمیت جایگاه تعلیم و تربیت در شکل گیری هویت فردی و اجتماعی انسان پرداخت و بیان داشت: تعلیم و تعلم فرایندی توقف ناپذیر است و در دنیای امروز میان استاد و دانشجو رابطه متقابل تنگاتنگی در امر آموزش وجود دارد.

وی گفت: سرعت دانش و به روز شدن علوم مختلف نیاز به مطالعه هر روزه را الزامی می کند و همین امر علیرغم اینکه کار استاد و دانشجو را دشوار می کند باعث پویایی معلم و مدرس می شود.
فاضل در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان و اساتید ابراز امیدواری کرد اساتید و دانشجویان دانشگاه محیط زیست همچون گذشته در راستای ارتقای کیفیت توان آموزشی خود کوشا باشند.

دکتر محمد طلائیان معاون پژوهش دانشگاه نیز در سخنانی ضمن برشمردن فضایل اخلاقی مولای متقیان(ع) گفت: حضرت علی (ع) یکی از بزرگترین آموزگاران بشریت است و کتاب عظیم نهج البلاغه گنجی تمام نشدنی به شمار می رود.
این عضو هیات علمی دانشگاه افزود: نظام هستی دانشگاهی بزرگ برای آموختن است و معلمین در این میان نقشی حساس در انتقال آموزه های علمی به دانشجویان دارند که فراتر از کتاب و جزوه های معمول است.

دکتر وحید اعتماد استاد دانشگاه منابع طبیعی نیز در سخنانی با اشاره به نقش مرحوم کریم ساعی در تدوین علم جنگل شناسی در ایران از او به عنوان یک استاد تمام عیار نام برد و گفت: یکی از وظایف ما چه به عنوان معلم و چه به عنوان دانشجو گرامی داشتن یاد اساتیدی است که چراغ راه ما بوده اند و اکنون در میان ما نیستند.

اعتماد افزود: عمر دوران دانشجویی کوتاه است و باید از این فرصت بیشترین بهره را بُرد چون پس از آن دغدغه های دیگری از جمله معاش به وجود می آید که ممکن است اشتیاق آموختن را به حاشیه ببرد.

گفتنی است در این مراسم علاوه بر اجرای تئاتر و قطعات موسیقی از جمعی از اساتید و مدرسین دانشگاه محیط زیست تقدیر و تشکر به عمل آمد.