• چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهمراسم تقدیر از برگزارکنندگان دوره های محیط بانی برگزار شد
مراسم تقدیر از برگزارکنندگان دوره های محیط بانی برگزار شد
در این مراسم که در مرکز محیط بانی دانشگاه واقع در کرج برگزار شد، جمعی از مدیران مرکز آموزشی پلیس پیشگیری ناجا، سازمان حفاظت محیط زیست و  دانشگاه محیط زیست حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست، در ابتدای مراسم پس از تلاوت آیاتی از قران مجید، دکتر اصغر محمدی فاضل سرپرست دانشگاه محیط زیست با اشاره به اهمیت نقش دوره های آموزشی در شیوه عمل محیط بانان گفت: دانشگاه محیط زیست بر اساس وظیفه ذاتی خود دوره های آموزشی را در استاندارد قابل  قبولی برگزار می کند و بازخوردهایی که از استان ها داشته ایم نشان م دهد که محیط بانان آموزش دیده با اشتیاق، دقت نظر و هوشمندی بسیار بیشتر نسبت به گذشته عمل می کنند.
وی افزود: دانشگاه از هر نقد و نظر سازنده ای در خصوص دوره ها استقبال می کند و اذعان داریم که می توانیم با بهره مندی از این نظرات بر کیفیت دوره ها در آینده بیفزائیم.
دکتر احمد طالبی معاون توسعه برنامه ریزی و نیروی انسانی دانشگاه  محیط زیست نیز به ارائه گزارشی از نحوه برگزاری این دوره ها پرداخت و بیان داشت: دانشگاه به منظور ارائه دوره هایی با کیفیت بهتر با تشکیل اتاق فکر برنامه مدون و بلندمدتی را طرح ریزی کرد که در آن مواردی چون فضای مساعد آموزشی، برنامه بازدید خارج از مرکز و تعامل با کارشناسان برجسته از نیروی انتظامی، هلال احمر و منابع طبیعی گنجانده شده بود.
وی افزود: در نیمه دوم سال 1393 ما میزبان 850 محیط بان از سراسر کشور بودیم که تلاش شد با بکارگیری اساتید برجسته در زمینه های محیط انسانی و محیط طبیعی آموزش های روز ارائه شود.
در ادامه این برنامه سرهنگ علیزاده رییس مجتمع پلیس پیشگیری ناجا، مهندس محمد درویش مدیر کل دفتر آموزش سازمان حفاظت محیط زیست، سرگرد نجم رییس حقوقی مجتمع پلیس پیشگیری و مهندس هرمز محمودی راد از پیشکسوتان و مدیران سابق سازمان حفاظت محیط زیست نیز به ایراد سخنرانی پرداخته و با توجه به امر مهم آموزش بر اهمیت تداوم برگزاری دوره ها تاکید نمودند.
در پایان این مراسم از فعالان و مدرسین دوره آموزشی تقدیر بعمل آمد.