• چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهنخستین جلسه پرسش و پاسخ سال جدید برگزار شد
جلسه پرسش و پاسخ با محوریت موضوع ازدواج در دانشگاه محیط زیست برگزار شد.
به گزارش امور دانشجویی و فرهنگی، نخستین جلسه پرسش و پاسخ در سال جدید با موضوع اکولوژی انسانی( انتخاب- ازدواج؛ آرامش یا پشیمانی) با حضور دکتر طلائیان، دکتر موسی پناه و حجه السلام و المسلمین حاج آقا عدالت کاشی نماینده دفتر ولی فقیه در دانشگاه، مدیران دانشجویی و فرهنگی و جمعی  از دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه محیط زیست برگزارشد.
در این جلسه دکتر موسی پناه ضمن بیان مطالبی در خصوص موضوع جلسه، تفکر و دستیابی به حقیقت وجودی هر فرد را یکی از مهمترین ابزار انتخاب معرفی نمودند و تاکید کردند که انتخاب صحیح مستلزم بکارگیری تفکر منطبق بر حقیقت درونی است.
وی افزود:خداوند قدرت انتخاب را به انسان عنایت کرده است و ازدواج یکی از انتخاب های کلیدی در مراحل زندگی است. دقت در این انتخاب می تواند آینده زندگی هر فرد را به صورت کامل تحت تاثیر قرار دهد.
سپس دانشجویان پرسش های خود را با محوریت موضوع جلسه مطرح نمودند و اساتید حاضر در جلسه به مسائل و پرسش های مطرح شده توسط دانشجویان پاسخ دادند.
گفتنی است به زودی کُرسی های آزاد اندیشی و جلسه های پرسش و پاسخ با موضوعات متنوع و با همکاری دانشجویان برگزار خواهد شد.