• چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهدانشجویان دانشگاه محیط زیست روز زمین را گرامی داشتند
دانشجویان دانشگاه محیط زیست روز زمین را گرامی داشتند
دانشجویان دانشگاه محیط زیست در کنار تشکل های محیط زیستی استان البرز مراسم گرامیداشت روز زمین را برگزار کردند.
محمدعلی توکلی مدیر امور دانشجویی و فهنگی دانشگاه با اعلام این خبر بیان داشت:جمعی از دانشجویان دانشگاه با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست البرز در یک فعالیت محیط زیستی با پاکسازی منطقه هفت چشمه از زباله ها هفته زمین پاک را گرامی داشتند.
وی افزود: با توجه به استقبال دانشجویان از فعالیت های عملی حفاظت از محیط زیست، شرکت در این مراسم در برنامه های امور دانشجویی دانشگاه محیط زیست گنجانده شد و در این گردهمایی علاوه بر مدیران و کارشناسان امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، کارشناسان و محیط بانان اداره کل حفاظت محیط زیست البرز، بیش از صد نفر از  دانشجویان دانشگاه حضور داشتند.
توکلی گفت: مهندس جوادیان معاون فنی اداره محیط زیست کرج سخنران این مراسم اینگونه فعالیت ها را اقدامی موثر در اشاعه فرهنگ زیست محیطی عنوان کرد و درباره موقعیت منطقه هفت چشمه به لحاظ تنوع گیاهی و جانوری توضیحاتی ارائه کرد.
وی افزود: مناسبت های زیست محیطی هرساله توسط دانشجویان دانشجویان دانشگاه محیط زیست تحت عناوین مختلفی چون برگزاری همایش، نمایشگاه، ارائه سخنرانی، نمایشگاه عکس و اقداماتی از این دست گرامی داشته می شوند و تلاش ما در امور دانشجویی و فرهنگی تسهیل انجام این امور و برگزاری آن در سطحی بزرگتر است.
مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با اشاره به نقش کلیدی شورای صنفی دانشجویان در برگزاری این مراسم افزود: تشکل های دانشجویی طبق اساسنامه فعالیت شان همواره با نشاط دانشجویی فعالیت می کنند و به زودی برنامه های دیگری از جمله گرامیداشت روز معلم و شهادت استاد مرتضی مطهری را با همکاری این تشکل ها اجرایی خواهیم کرد.