• سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهفعالیت های بین المللی دانشگاه محیط زیست با قدرت ادامه خواهد یافت
دکتر طالبی:
فعالیت های بین المللی دانشگاه محیط زیست با قدرت ادامه خواهد یافت
دکتر احمد طالبی معاون توسعه، برنامه ریزی و منابع انسانی دانشگاه محیط زیست با اعلام این خبر افزود: تردیدی نیست که ایران در سطح منطقه به دلیل تنوع اقلیمی متفاوت و قدمت فعالیت های محیط زیستی می تواند در راهبری تصمیمات بین المللی نقشی کلیدی ایفا کند.
وی با اشاره به شرکت در کنفرانس تغییر اقلیم کشورهای اکو  به میزبانی کشور ترکیه بیان داشت: دانشگاه محیط زیست و انستیتو علوم و فناوری اکو در چند سال گذشته همکاری های تنگاتنگی با هم داشته اند که زمینه مساعدی را برای افزایش فعالیت های بین المللی دانشگاه موجب شده است.

وی افزود:در حاشیه این کنفرانس زمان بسیاری را با مدیران و اساتید دانشگاهی، متخصصان محیط زیست و صاحبنظران کشورهای حاضر در کنفرانس به منظور یافتن زمینه های مشترک برای همکاری صرف کردیم که خوشبختانه نتایج مطلوبی به همراه داشت.

این عضو هیات علمی دانشگاه در ادامه گفت: دانشگاه در زمینه برگزاری دوره های آموزشی کوتاه و بلند مدت برای دانشجویان و کارشناسان خارجی از تجربه و کارنامه قابل قبولی برخوردار است و همچنین تفاهم نامه هایی که با دانشگاه های آلمان، روسیه، کرواسی و لبنان امضا کرده ایم موجب شده است که با اعتماد به نفس بیشتری بتوانیم در بسط همکاری های بین المللی پیش برویم.

ایشان افزود: تبادل استاد و دانشجو، مشارکت در پروژه های مشترک، همکاری در برگزاری سمینارها و همایش های ملی و بین المللی از اهم مواردی بود که مد نظر قرار گرفت که ان شااله به زودی در برگزاری همایش تالاب ها مانند همایش بین المللی اخلاق و محیط زیست از حضور کارشناسان خبره خارجی بهره خواهیم گرفت و برنامه هایی برای حضور متخصصان برجسته بین المللی به منظور ارائه سخنرانی های علمی در دانشگاه محیط زیست در دست تدوین داریم.

دکتر طالبی با بیان اینکه دانشگاه به صورت جدی در پی بسترسازی برای افزایش تعاملات بین المللی در حوزه محیط زیست است افزود: انتظار می رود دانشجویان علاقمند هم در زمینه ارتقای کیفی زبان های خارجی، کسب دانش در خصوص پروتکل های همکاری های بین المللی و نحوه مشارکت در پروژه های مطالعاتی کوتاه مدت خود را به دانش روز مجهز کنند تا بتوانند مانند دانشجویانی که در گذشته از این فرصت ها بهره برداری کرده اند، تجربه های جدیدی را کسب کنند.