• سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهبازدید کارکنان دانشگاه محیط زست از پارک جنگلی باراجین

بازدید کارکنان دانشگاه محیط زست از پارک طبیعت باراجین

جمعی از کارکنان دانشگاه محیط زیست از پارک جنگلی باراجین در قزوین دیدن کردند.

محمود عسکریان کارشناس امور رفاه کارکنان دانشگاه با اعلام این خبر افزود: در این بازدید که جمعی از کارکنان دانشگاه حضور داشتند که از پارک جنگلی باراجین دیدن کردیم. این پارک با 1500 هکتار وسعت بزرگترین پارک جنگلی کشور به شمار می آید.دهکده حیات طبیعت این مجموعه یک مرکز با کاربری آموزشی، تحقیقاتی و گردشگری است که از امکاناتی نظیر مزرعه گاومیش ها، حیوانات اهلی ،سوله گوزن ها، کبوترخانه ، باغ خزندگان ، سالن تاکسیدرمی، آمفی تئاتر ، برکه و آبشار، آکواریوم ، خانه روستایی، پارکینگ، سالن پذیرایی و فروشگاه بر خوردار است.

عسکریان در ادامه بیان داشت: در این بازدید مدیران دانشگاه محیط زیست با مسئولین محیط زیست استان و این پارک در زمینه امکان بهره مندی دانشجویان از فضاهای تفریحی و علمی موجود در استان دیدار و گفتگو کردند.

کارشناس امور رفاه کارکنان دانشگاه گفت: با علاقمندی و حمایتی که در مدیریت دانشگاه وجود دارد این بازدیدها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و برنامه هایی برای خانواده کارکنان و دانشجویان هم در دست تدوین است که ان شااله اجرایی خواهد شد.

وی در پایان بیان داشت: در این بازدید جمعی از کارکنان اداره کل محیط زیست استان قزوین همکاری بسیار خوبی با ما داشتند که جا دارد از آقایان مهندس مظفری، مهندس رضازاده و مهندس خسروی تقدیر و تشکر کنیم.