• سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهمراسم تجلیل از دو بازنشسته دانشگاه محیط زیست برگزار شد
 مراسم تجلیل از دو بازنشسته دانشگاه محیط زیست برگزار شد

در این مراسم که با حضور مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه محیط زیست برگزار شد معاونان دانشگاه به ارائه گزارش سالیانه پرداختند.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم که با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و کلیپ هایی در مورد سمینارهای و دوره های آموزشی دانشگاه آغاز شد، دکتر مجید کُردرستمی معاون آموزش و امور دانشجویی دانشگاه ضمن تقدیر از همکارانش در این معاونت گفت: از سال پیش که عهده دار این سمت در دانشگاه شدم تمام تلاش من و همکارانم صرف نظم بخشیدن به روال کارهای آموزشی دانشگاه و دانشجویان و خروج این بخش از روال سابق شد که به شیوه ای سنتی و ناکارآمد اداره می شد.

وی با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده در این معاونت گفت: برگزاری اولین همایش فارغ التحصیلان دانشگاه، ایجاد فرصت برای دانشجویان در برگزاری مستقلانه مراسمات، همایش ها و نشست های دانشجویی، تلاش برای تسریع در پاسخگویی به مکاتبات و درخواست های وزارت علوم و دانشگاه جامع علمی کاربردی گوشه ای از فعالیت های همکارانم در سال 93 بود.

دکتر محمدطلائیان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محیط زیست نیز با اشاره به برنامه های در دست اجرای این معاونت گفت: انجام پروژه های تحقیقاتی، بسط و گسترش فرهنگ پژوهش و افزایش تعاملات علمی با مراکز دانشگاهی از برنامه هایی است که در سال آینده هم با جدیت دنبال خواهیم کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه محیط زیست افزود: عقد قراردادهای پژوهشی، انتشار شماره جدید مجله علمی دانشگاه و ایجاد زمینه برای افزایش مشارکت اعضای هیات علمی علاقمند در انجام پروژه ها از اموری است که انجام آن آغاز شده است.

دکتر احمد طالبی معاون توسعه، برنامه ریزی و منابع انسانی دانشگاه نیز در گزارشی کوتاه به تلاش های این معاونت برای پوشش کاستی های موجود در دانشگاه پرداخت و گفت: با توجه به بودجه، امکانات و اختیاراتی که در معاونت توسعه وجود داشت در یکسال گذشته تلاش کردیم تا بخشی از دغدغه های سخت افزاری همکاران را رفع کنیم و زمینه را برای انجام فعالیت های دانشگاهی شان ایجاد کنیم.

طالبی افزود: افزایش حقوق کارکنان، تغییر و تبدیل احکام استخدامی پرسنل و اعضای هیات علمی و تلاش برای افزایش ارتقای جایگاه و حرمت همکاران با تعریف مشاغل، وظایف و انتظارات از دیگر کارهایی بود که در حد وسع و توان انجام دادیم اما خود ما در معاونت توسعه اولین منتقد عملکردمان هستیم و اعتقاد داریم هنوز باید بسیار بیشتر در این راستا قدم برداریم تا آنچنان که شایسته همکاران محترم و دانشجویان است بتوانیم خدمات ارائه کنیم.

حجت السلام و المسلمین عدالت نماینده نهاد ولی فقیه در دانشگاه محیط زیست نیز در سخنانی به بررسی اقدامات فرهنگی انجام شده در دانشگاه پرداخت و گفت: برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع دین و محیط زیست یکی از برنامه هایی بود که به عنوان یک اقدام تازه مورد توجه دانشجویان و حتی فعالان دانشگاه های دیگر قرار گرفت.

وی افزود: برگزاری تفسیرهای بین نماز جماعت و کنگره شهدا از اقدامات بسیار مثبتی بود که در استان هم مورد استقبال قرار گرفت. من شاهد تلاش های همکاران در دانشگاه بوده ام که از هیچ کمکی مضایقه نکردند و امیدوارم در سال آینده با توکل به خداوند متعال و توسل به ائمه اطهار گام های شایسته تری برای خدمت رسانی به جامعه و بخصوص دانشجویان دانشگاه برداریم.

در ادامه این مراسم دکتر اصغر محمدی فاضل سرپرست دانشگاه محیط زیست ضمن اشاره به دیدار روز 17 اسفند با مقام معظم رهبری گفت: خدا را سپاسگزارم که فرصت شد با جمعی از همکاران در این دیدار بسیار مهم حضور پیدا کنیم. به واقع با توجه به بیانات ارزشمند و کلیدی مقام معظم رهبری می شود این روز را روز ملی محیط زیست بشماریم چرا که جان و اعتبار دوباره ای به محیط زیست در کشور داد.

فاضل افزود: کارنامه دانشگاه در یکسال گذشته را باید کسان دیگری قضاوت کنند اما اقداماتی مانند آموزش 800 محیط بان در مرکز آموزش های محیط بانی دانشگاه، برگزاری کارگاه های آموزشی در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست، برگزاری نخستین همایش بین المللی اخلاق و محیط زیست، برگزاری دوره آموزشی برای کارشناسان محیط زیست لبنان از اقداماتی بود که از سوی بسیاری از کارشناسان و متخصصان مورد تمجید قرار گرفت.

سرپرست دانشگاه محیط زیست گفت: در سال 93 تلاش بسیار زیادی برای ارتقای وضعیت معیشتی کارکنان صرف شد که موفقیت هایی هم حاصل شد اما به خاطر کاستی هایی که وجود داشت از همکاران گرامی و دانشجویان عزیز پوزش می خواهم.

فاضل بیان داشت: در بعد دانشجویی باید از صبوری، همکاری و همدلی دانشجویان تشکر کنم که با درک مشکلات بودجه ای دانشگاه برای سربلندی این خانه علمی که به خودشان تعلق دارد از هیچ کوششی فروگذار نبودند و امیدوارم در سال آینده با تغییراتی که در ساختار دانشگاه خواهیم داد زمینه رضایت بیشتر را برای دانشجویان فراهم آوریم.

در پایان این مراسم از دکتر مجید کُردرستمی و مهندس محمود حیدری که به افتخار بازنشستگی نائل شدند با اهدای لوح و هدایایی تجلیل به عمل آمد.