• چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهعضو هیات علمی دانشگاه، مدیرکل سازمان محیط زیست شد
عضو هیات علمی دانشگاه، مدیرکل سازمان محیط زیست شد

مدیرکل جدید زیستگاه ها و امور مناطق سازمان حفاظت محیط زیست معرفی شد.
با حضور احمدعلی کیخا معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست ،مسئولین و جمعی از کارشناسان معاونت طبیعی حمید گشتاسب میگونی عضو هیات علمی دانشگاه محیط زیست، به عنوان مدیرکل جدید دفتر زیستگاه ها و امورمناطق سازمان حفاظت محیط زیست معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست و به نقل از پام، با حکم دکتر معصومه ابتکار معاون ریس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست حمید گشتاسب میگونی  به سمت مدیر کل زیستگاه ها و امور مناطق سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.

درحکم ریس سازمان حفاظت محیط زیست خطاب به گشتاسب میگونی آمده است: نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به سمت مدیر کل زیستگاه ها و امور مناطق سازمان حفاظت محیط زیست منصوب می شوید.

برنامه ریزی در جهت ارتقاء کیفی مناطق تحت مدیریت، اجرای برنامه جامع مدیریت مناطق مبتنی بر استانداردهای بین المللی و باتوجه به طبیعت شکننده و آسیب پذیر کشور، همچنین مدیریت مطلوب ذخیره گاه های زیستکره در شرایط خشکسالی موجود، بررسی و تجدید نظر در حدود مناطق تحت مدیریت متناسب با ارزش های زیستگاهی و حذف بافت های مسکونی و صنعتی از اینگونه مناطق و اعمال مدیریت و حاکمیت مناسب سازمان در امور تالاب ها و جنگل های کشور از جمله اموری است که انتظار دارد نسبت به تحقق آن اهتمام فرمایید.

امیدوارم با اتکال به نیروی الهی، سازمان را در حفاظت از مواهب و منابع خداوندی که متعلق به همه   مردم است، یاری فرمایید.