• سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهکارگاه اکوتوریسم و توسعه پایدار برگزار شد
کارگاه اکوتوریسم و توسعه پایدار برگزار شد
دانشگاه محیط زیست نخستین کارگاه آموزشی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست، در حاشیه برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست، طبق برنامه ریزی اعلام شده اولین کارگاه آموزشی خود با عنوان اکوتوریسم و توسعه پایدار را برگزار کرد.

این کارگاه آموزشی که آقایان مسعود صانعی و مجتبی شیرزاد به عنوان مدرس آن حاضر شده بودند با استقبال بسیار خوب شرکت کنندگان همراه شد.
علاوه بر این کارگاه، مناظره ای با موضوع "آلودگی هوا و مقابله با پدیده ریزگردها در کلانشهرها" نیز در سالن 38 برگزار شد که دانشگاه محیط زیست در برگزاری آن مشارکت فعال داشت.

علاقمندان می توانند جهت حضور در ادامه کارگاه های آموزشی دانشگاه در سامانه همایش های دانشگاه محیط زیست ثبت نام کنند .
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست امروز شنبه 2 اسفندماه با شعار اقتصاد سبز، اقتصاد مقاومتی با حضور معاون اول رییس جمهوری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست، وزرای محیط زیست کشورهای روسیه، لبنان و قائم مقام وزیر محیط زیست ژاپن در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز شد.
غرفه دانشگاه محیط زیست در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی واقع شده است.