• سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸
اخبار دانشکدهبازدید وزیر محیط زیست لبنان از غرفه دانشگاه محیط زیست
بازدید وزیر محیط زیست لبنان از غرفه دانشگاه محیط زیست
'محمد المشنوق' وزیر محیط زیست لبنان از غرفه دانشگاه محیط زیست در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست دیدن کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست، 'محمد المشنوق' که  در آئین افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست به عنوان سخنران حضور یافته بود پس از مراسم افتتاحیه به بازدید از نمایشگاه پرداخت.
وزیر محیط زیست لبنان ضمن بازدید از غرفه دانشگاه محیط زیست با رشته های تحصیلی، فعالیت های پژوهشی، امکانات آموزشی و رفاهی و همچنین توانمندی های دانشگاه در زمینه برگزاری دوره های آموزشی ملی و بین المللی آشنا شد.
گفتنی است دانشگاه محیط زیست در سالجاری علاوه بر امضای تفاهم نامه همکاری های علمی با دانشگاه لبنان میزبان 15 نفر از کارشناسان محیط زیست کشور لبنان بود که برای گذراندن دوره آموزشی دو هفته ای مدیریت محیط زیست در این دانشگاه حضور یافتند.
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست امروز شنبه 2 اسفندماه با شعار اقتصاد سبز، اقتصاد مقاومتی با حضور معاون اول رییس جمهوری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست، وزرای محیط زیست کشورهای روسیه، لبنان و قائم مقام وزیر محیط زیست ژاپن در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز شد.
غرفه دانشگاه محیط زیست در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی واقع شده است.