• یکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷
اخبار دانشکدهدفتر پژوهش دانشکده محیط‌زیست 20 عنوان کارگاه آموزشی بدون هزینه برگزار می‌کند
دفتر پژوهش دانشکده محیط‌زیست 20 عنوان کارگاه آموزشی بدون هزینه برگزار می‌کند

دانشکده محیط‌زیست در راستای فعالیت‌های علمی و پژوهشی و به منظور ارتقای سطح دانش علاقمندان اقدام به برگزاری 20 عنوان کارگاه آموزشی می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دفتر پژوهش این مرکز علمی با همکاری اعضای هیأت علمی  اقدام به برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های پژوهشی نموده‌است.

انرژی و محیط‌زیست، نقش HSE در اقتصاد، آشنایی با مناطق تحت حفاظت و عوامل تهدید کننده موجودیت آنها، تغییر اقلیم و اکوسیستم آبی، روش تحقیق و مقاله نویسی در محیط زیست، سم شناسی مواد آلی و فلزات در محیط کار صنایع، معرفی روش های سریع مطالعات میدانی، طراحی فرا ابتکاری شبکه‌‌های عصبی مصنوعی، آسیب‌شناسی رفتار سازمانی و ... از جمله این کارگاه‌های آموزشی هستند که برگزار خواهد‌شد.
علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت نام و شرکت در این کارگاه‌ها به سامانه همایش‌های دانشکده مراجعه کنند. (اینجا)

شایان ذکر است این کارگاه‌ها برای کارکنان و دانشجویان دانشکده محیط‌زیست و نیز کارکنان سازمان حفاظت محیط‌زیست و ادارات کل حفاظت محیط‌زیست استان‌ها به صورت رایگان است.