• سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷
اخبار دانشکدهاولین دوره آموزشی سنجش آلاینده های خروجی دودکش منابع ثابت برگزار شد
اولین دوره آموزشی سنجش آلاینده های خروجی دودکش منابع ثابت برگزار شد

اولین دوره آموزشی سنجش آلاینده های خروجی دودکش منابع ثابت به میزبانی دانشکده محیط زیست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط زیست،  این دوره آموزشی با هدف
آموزش و ارتقاء توانمندی پرسنل آزمایشگاه معتمد سراسر کشور برگزار شد.

دانشکده محیط زیست با نظارت و همکاری دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست این کارگاه 3 روزه را در روزهای 9 تا 11 مهرماه  و با تدریس مهندس حاجی عبداللهی برگزار کرد.

طبقه بندی آلاینده های هوا در خروجی منابع ثابت، آشنایی با نحوه تولید و انتشار ذرات خروجی از منابع ثابت، آشنایی با فرایند احتراق و گازهای ناشی از آن، آشنایی با اصول نمونه برداری و روشهای مختلف  نمونه برداری، نحوه محاسبه و آنالیز گازهای خروجی دودکش، روش های محاسبه میزان غلظت ذرات خروجی و درصد خطا در آن، انطباق نتایج آنالیز با استانداردهای موجود ملی و بین المللی، مشخصات نمونه بردار و تجهیزات نمونه برداری و برچسب های مربوطه و روش های صحیح گزارش دهی از مهمترین سرفصل هایی بود که در این دوره آموزش داده شد.

گفتنی است دوره دوم «سنجش آلاینده های خروجی دودکش منابع ثابت» از تاریخ 30 مهرماه الی 2 آبان ماه به مدت 3 روز برگزار خواهد شد.

داوطلبان برای شرکت در این دوره می بایست به پرتال دانشکده محیط زیست به آدرس  http://coe.ac.ir  مراجعه نموده و در سامانه همایش ها در دوره آموزشی "سنجش آلاینده های خروجی دودکش منابع ثابت" ثبت نام نمایند.