• شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۷
اخبار دانشکدهسرپرست معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد
سرپرست معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد

در حکمی از سوی عیسی کلانتری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، اسکندر امیدی نیا به عنوان سرپرست معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، در حکم عیسی کلانتری خطاب به امیدی نیا آمده است: به موجب این ابلاغ، جنابعالی با حفظ سمت به سرپرستی معاونت آموزش و پژوهش منصوب  می‌شوید. امیدوارم موفق و موید باشید.

وی دانش آموخته ممتاز دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، محقق مهمان سال 2000 مرکز بیوتکنولوژی دانشگاه تویامای ژاپن بوده و هم اکنون استاد تمام بیوتکنولوژی انستیتو پاستور ایران می باشد.

نمایندگی معاونت تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت در اجلاس هیئت امناهای دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی وزارت بهداشت، عضو گروه پژوهش، زیرساخت و توسعه فنآوری ستاد توسعه زیست فناوری ریاست جمهوری، مدیر پژوهش انستیتو پاستور ایران، مدیر اموربین الملل انستیتو پاستور ایران، عضو شورای بین الملل وزارت بهداشت و رییس دانشکده محیط زیست از جمله مسئولیت های پیشین اسکندر امیدی نیا بوده است.