• جمعه ۳۰ شهریور ۱۳۹۷
اخبار دانشکدهسامانه انتشارات آثار علمی دانشکده محیط زیست راه اندازی شد
سامانه انتشارات آثار علمی دانشکده محیط زیست راه اندازی شد

توسعه فعالیتهای فراگیر و همه جانبه در حوزه نشر در زمینه های مختلف محیط زیست با راه اندازی سامانه انتشارات آثار علمی دانشکده محیط زیست آغاز گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط زیست، دکتر بهزاد رایگانی مدیر پژوهش با اعلام این خبر افزود: با راه اندازی این سامانه، از این پس تمامی پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و علاقه مندان به چاپ و نشر آثار علمی در هر یک از زمینه محیط زیست- به ویژه چاپ کتاب- می توانند با مراجعه به این سامانه، نسبت به پیگیری چاپ آثار علمی خود اقدام نمایند.دکتر بهزاد رایگانی

وی بیان داشت: نقش کتب و نشریات به عنوان  ابزارهای مهم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در حوزه محیط زیست، بسیار کلیدی و اثرگذار بوده و دانشکده محیط زیست به عنوان یک مرکز علمی وظیفه خود می داند به غنی کردن گنجینه دانش محیط زیست ایران کمک کند.

رایگانی با اشاره به نقش دکتر مجید حمامی مسئول نشریات و توسعه انتشارات دانشکده در پیگیری و راه اندازی این سامانه افزود: دانشکده محیط زیست بنا به رسالت خود و به عنوان بازوی توانمند اجرایی، آموزشی و پژوهشی، جهت نیل به اهداف والای ترویج و نشر فرهنگ صحیح زیست محیطی، ارتقای سطح علمی پژوهشگران و انتشار آخرین یافته های علمی، ارائه اصلاح الگوهای مصرف و نهادینه کردن قوانین زیست محیطی وظیفه خود می داند که نسبت به راه اندازی سامانه انتشارات آثار علمی اقدام نماید.

این عضو هیات علمی بیان داشت: از ویژگیهای این سامانه آن است که مطالب و محتوای آن با همیاری عموم محققان، اساتید، دانشجویان و علاقه مندان به حوزه های مختلف محیط زیست تکمیل می شود.

مدیر پژوهش دانشکده محیط زیست گفت: از تمامی نویسندگان، مولفان، مترجمان و مصنفان دعوت می شود آثار علمی خود را - به ویژه در زمینه تدوین کتاب- در هر یک از حوزه های محیط زیست طبق ضوابط و راهنمای مندرج در سامانه انتشارات دانشکده محیط زیست بارگذاری و ارسال نمایند.

گفتنی است دانشکده محیط زیست دارای دو فصلنامه "علوم و مهندسی محیط زیست" و "مدیریت محیط زیست" است که به روش علمی- پژوهشی چاپ و منتشر می شود. علاقه مندان با مراجعه به آدرس الکترونیکی سامانه هر یک از این نشریات می توانند آثار علمی و تخصصی (کتاب، مقاله و ...) خود را حول هر یک از محورهایی که در سامانه نشریات مورد اشاره درج شده است، تدوین و ارسال کنند تا پس از داوری و پذیرش، نسبت به چاپ آنها اقدام شود.

سامانه فصلنامه علوم و مهندسی محیط زیست

سامانه فصلنامه مدیریت محیط زیست