• جمعه ۳۰ شهریور ۱۳۹۷
اخبار دانشکدهفراخوان برگزاری دوره آموزشی سنجش آلاینده های خروجی دودکش منابع ثابت
فراخوان برگزاری دوره آموزشی سنجش آلاینده های خروجی دودکش منابع ثابت

به اطلاع می رساند به استناد شیوه نامه آزمایشگاه معتمد بند 7-2-1 شرایط عمومی صدور، تمدید و ارتقاء گواهینامه آزمایشگاههای معتمد مبنی بر لزوم آموزش و ارتقاء توانمندی پرسنل آزمایشگاه معتمد، دانشکده محیط زیست با نظارت و همکاری دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست در تاریخ های  12 الی 14 شهریور ماه دوره آموزشی سنجش آلاینده های خروجی دودکش منابع ثابت را به مدت 3 روز مطابق سرفصل ذیل در محل این دانشکده واقع در کرج – میدان استاندارد- ابتدای جاده شیخ آباد برگزار می نماید.
مباحث دوره:
1- طبقه بندی آلاینده های هوا در خروجی منابع ثابت
2- آشنایی با نحوه تولید و انتشار ذرات خروجی از منابع ثابت
3- آشنایی با فرایند احتراق و گازهای ناشی از آن
4- آشنایی با اصول نمونه برداری و روشهای مختلف نمونه برداری، نحوه محاسبه و آنالیز گازهای خروجی دودکش
5- روش های محاسبه میزان غلظت ذرات خروجی و درصد خطا در آن
6- انطباق نتایج آنالیز با استانداردهای موجود ملی و بین المللی
7- مشخصات نمونه بردار و تجهیزات نمونه برداری و برچسب های مربوطه
8- روش های صحیح گزارش دهی
9- انجام آزمایش عملی

مدرس دوره: آقای مهندس حاجی عبداللهی
هزینه برگزاری دوره: 12/000/000 ریال

- در صورت نیاز به اقامت بابت هر شب اقامت و صبحانه و شام مبلغ 150 هزارتومان اضافه می گردد.

مدارک ثبت نام:
-تصویر شناسنامه یا کارت ملی
- یک قطعه عکس

داوطلبان برای شرکت در این دوره می بایست از روز شنبه مورخ 97/6/3 با کلیک اینجا ثبت نام نمایند.
- در صورت داشتن هرگونه سوال با واحد آموزش های ضمن خدمت و آزاد به شماره تلفن 42781055-021 سرکارخانم مهندس میرطاهری در روزهای دوشنبه و چهارشنبه تماس  حاصل فرمایید.
-  پس از پایان دوره آزمون برگزار شده و در صورت موفقیت در آزمون و کسب نمره لازم به شرکت کنندگان گواهینامه گذراندن دوره اعطا می گردد.
- لازم به ذکر است هرگونه صدور مجوز فعالیت و یا تمدید و ارتقاء آزمایشگاه معتمد سازمان منوط به گذراندن و ارائه گواهینامه دوره آموزشی مرتبط خواهد بود.