• یکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷
اخبار دانشکدهانتشار دو عنوان کتاب تازه محیط زیستی توسط عضو هیات علمی دانشکده محیط زیست
انتشار دو عنوان کتاب محیط زیستی توسط عضو هیات علمی دانشکده محیط زیست

دو عنوان کتاب با عناوین استانداردهای صلاحیت و مواد آموزشی ( برای مدیریت آتش جنگل) و اصول و مدیریت ذخیره گاه های زیستکره در حوزه محیط زیست منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط زیست، دکتر حمید گشتاسب عضو هیات علمی دانشکده به عنوان مولف و مترجم در تهیه این دو کتاب ایفای نقش کرد.
کتاب استانداردهای صلاحیت و مواد آموزشی ( برای مدیریت آتش جنگل) که توسط مرکز جهانی پایش حریق (GFMC)، انجمن بین المللی آتش و خدمات امداد و نجات (CTIF) و اقدامات توسعه روستایی (RDI) در قالب پروژهEuro Fire به منظور تهیه منابع جدید آموزش و مدیریت آتش در 180 صفحه تدوین شده است با همکاری مشترک دکتر گشتاسب و دکتر رقیه جهدی ترجمه و توسط نشر پونه روانه بازار شد.
این کتاب از سوی مترجمان به «محیط بانان و جنگل بانان شهید کشور» تقدیم شده است.

کتاب اصول و مدیریت ذخیره گاه های زیستگره (تعاریف، راهکارها و معرفی ذخیره گاه های زیستکره ایران) که با همکاری مشترک دکتر حمید گشتاسب عضو هیات علمی دانشکده، علی بالی و مینا استقامت از کارشناسان ارشد سازمان حفاظت محیط زیست تالیف شده است در چهار فصل و به صورت رنگی توسط نشر معارف روانه بازار نشر شد.

کلیات، ناحیه بندی، اقدامات لیما و ذخیره گاه های زیستکره ایران چهار فصل این کتاب 280 صفحه ای تشکیل می دهند که به استاد برجسته حوزه محیط زیست، مهندس هنریک مجنونیان تقدیم شده است.

پیش از این نیز کتاب های متعددی از دکتر حمید گشتاسب در حوزه محیط زیست منتشر شده که می توان به پارک ملی گلستان، طرح ریزی زیستمحیطی پناه گاه حیات وحش لوندویل، طرح ریزی سیستم ملی مناطق حفاظت شده-اتحادیه جهانی حفاظت(IUCN)، طراحی-مهندسی پارک های ملی/جنگلی و مناطق حفاظت شده، فنون مدیریت حیات وحش، راهنمای طرح ریزی مدیریت مناطق حفاظت شده و ... اشاره کرد.