• چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۷
اخبار دانشکدههمکاری عضو هیات علمی دانشکده در نگارش کتاب تازه انتشارات معتبر Springer
همکاری عضو هیات علمی دانشکده در  نگارش کتاب تازه انتشارات معتبر Springer

کتاب «کاربردهای فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته در تصفیه آب آشامیدنی» با همکاری دکتر شهریار جعفری نژاد عضو هیئت علمی دانشکده محیط زیست در انتشارات Springer منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط زیست، کتابی با عنوان "Applications of Advanced Oxidation Processes (AOPs) in Drinking Water Treatment" با همکاری دکتر شهریار جعفری نژاد عضو هیئت علمی دانشکده محیط زیست و پسا (فوق) دکتری مهندسی از دانشگاه کالیفرنیا ارواین امریکا در معتبرترین و معروفترین انتشارات دنیا "Springer" در سال 2018 به چاپ رسید.

دکتر شهریار جعفری نژاد

ترجمه فارسی عنوان این کتاب "کاربردهای فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته در تصفیه آب آشامیدنی" بوده که در زمینه تصفیه آب و فرآیندهای پیشرفته می باشد. این کتاب در پانزده فصل تنظیم شده و تعداد صفحات آن 429 صفحه است.

دکتر جعفری نژاد فصل دوازدهم این کتاب با عنوان "Cost-Effective Catalytic Materials for AOP Treatment Units" را به رشته تحریر درآورده است که در زمینه مواد کاتالیستی مقرون به صرفه برای واحدهای تصفیه با فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته است.

قیمت این کتاب 249.99 یورو بوده و در کل دنیا توزیع می گردد. لینک های اینترنتی مربوط به کتاب در سایت انتشارات " Springer " به شرح زیر می باشند:

مشخصات کلی کتاب شناسی:

Title: Applications of Advanced Oxidation Processes (AOPs) in Drinking Water Treatment
Publisher: Elsevier