• سه شنبه ۱ آبان ۱۳۹۷
فناوری و محیط زیستتولید محلول رسوب زدای دوستدار محیط زیست
به همت محققان پارک علم و فناوری فارس صورت گرفت؛
تولید محلول رسوب زدای دوستدار محیط زیست

شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری فارس، موفق شد با تولید محلول رسوب‌زدای دوستدار محیط زیست، از رقیبان خارجی خود پیشی گیرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشکده محیط زیست و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محمدهادی شعله مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان آبریزان با بیان اینکه رسوب املاح موجود در آب در تأسیسات و تجهیزات صنایع مختلف، موجب کاهش میزان انتقال حرارت و در نتیجه کاهش راندمان تجهیزات و افزایش مصرف انرژی می‌شود، گفت: ایجاد خوردگی در تأسیسات نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که سالانه هزینه‌های بسیاری را به صنایع مختلف تحمیل می‌کند.

وی افزود: محققان شرکت آبریزان برای نخستین بار در دنیا موفق به تولید محلول‌های ضدرسوب، رسوب بردار و ضدخوردگی شدند که بر خلاف نمونه‌های خارجی خود، غیر اسیدی بوده و هیچ‌گونه آسیبی به محیط زیست و نیروی انسانی نمی‌رساند.

شعله تصریح کرد: قیمت محلول‌های تولیدی این شرکت نیز یک دوازدهم محصولاتی است که از کشور آمریکا وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه در شرکت دانش بنیان آبریزان بیش از ۸۰ محصول تخصصی در زمینه صنعت آب تولید می‌شود، گفت: این محصولات در رسوب‌برداری از تجهیزات پالایشگاهی، پتروشیمی، کارخانجات، هتل‌ها، بیمارستان‌ها و نیز رادیاتور پکیج‌های خانگی استفاده می‌شود.

مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان آبریزان درخصوص مزیت استفاده از محلول رسوب‌زدای این شرکت نسبت به روش‌های قدیمی گفت: رسوب‌زدایی مکانیکی نیازمند توقف سیستم و باز و بسته کردن تجهیزات و در نتیجه تعطیلی چند روزه صنایع بزرگ بود و پاک‌کننده‌های اسیدی نیز مشکلات ایمنی و سلامتی و کاهش عمر تأسیسات ناشی از خوردگی فلزات را به دنبال داشتند.

وی گفت: محلول تولیدی این شرکت بدون نیاز به توقف تجهیزات به تأسیسات گرمایشی و سرمایشی تزریق و روند رسوب‌زدایی انجام می‌شود.

مدیر عامل شرکت آبریزان، کاهش مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری و کاهش استهلاک سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی را از دیگر مزیت‌های استفاده از محلول‌های ضدرسوب و ضدخوردگی این شرکت برشمرد.

وی افزود: محصولات تولیدی این شرکت به صنایع بزرگ و کوچک در سراسر کشور و نیز برخی کشور‌های همسایه ارسال می‌شود.