• سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷
اخبار دانشکدهدر ماه مبارک رمضان برنامه های متنوع فرهنگی و عقیدتی در دانشکده محیط زیست برگزار شد

نماینده نهاد ولی فقیه در دانشکده محیط زیست:

حجت السلام و المسلمین فیاض نماینده نهاد ولی فقیه در دانشکده محیط زیست با بیان این موضوع گفت: در ماه مبارک رمضان با همکاری کارکنان و دانشجویان تلاش کردیم تا فضایی معنوی را در دانشکده ایجاد کنیم.

وی افزود: یکی از اقداماتی که به صورت مستمر در دانشکده انجام می شود برگزاری نماز جماعت است که در ماه مبارک به صورت ویژه در بین دو نماز کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» که از آثار ماندگار مقام معظم رهبری است، مورد بازخوانی قرار گرفت.

حجت السلام و المسلمین فیاض

فیاض افزود: این کتاب سلسله جلسات حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) در ماه رمضان سال ۱۳۵۳ در مسجد امام حسن مجتبی(ع) شهر مشهد است که در آن اصول و پایه‌های فکری اسلام، در خلال آیات قرآن مطرح شده‌است؛ که از شناخت این اصول، طرح کلی از دین به صورت یک ایدئولوژِی کامل ارائه شده‌است.

ایشان افزود: در این اثر مباحث بسیار ارزشمندی مانند ایمان زاینده، ایمان آگاهی و پایبندی ایمان مطرح شده است که در فاصله دو نماز ظهر و عصر تلاش شد این مباحث یک بار دیگر به صورت هم اندیشی مورد بازخوانی قرار گیرد.

نماینده نهاد ولی فقیه در دانشکده محیط زیست بیان داشت: با توجه به نقش، اهمیت و جایگاه والای قرآن در تعالیم اخلاقی مسلمانان و به خصوص تاکید بر استفاده از این منبع غنی به منظور ایجاد روحیه کار و تعامل و همدلی، در ماه مبارک برنامه جزء خوانی از کلام الله مجید را داشتیم که خوشبختانه با استقبال همکاران و دانشجویان همراه شد.

ایشان با اشاره به تلاش برای جلب مشارکت حداکثری در دانشکده محیط زیست بیان داشت: از دیگر اقداماتی که با همکاری امور فرهنگی دانشکده انجام شد می توان به برگزاری مسابقه فرهنگی اشاره کرد که الحمدلله به صورت مستمر و در مناسب های مختلف صورت می گیرد و هدایای فرهنگی به برگزیدگان اعطا می شود.

حجت السلام و المسلمین فیاض افزود: در مدتی که توفیق خدمت در دانشکده محیط زیست را داشته ام همیشه اعتقادم به بسط همکاری با نهادهای مختلف به منظور بهره گیری از توانمندی های متقابل بوده است که الحمدلله از سوی نماینده های نهاد محترم ولی فقیه در دانشگاه ها بازخوردهای مثبتی برای انجام فعالیت های عقیدتی و فرهنگی مشترک دریافت کردیم.

وی افزود: در همین راستا از حجت السلام و المسلمین حاج آقا ابراهیم زاده مسئول نهاد رهبری دانشگاه خوارزمی برای ارائه سخنرانی در دانشکده محیط زیست دعوت به عمل آوردیم که ایشان هم در یک برنامه فرهنگی در دانشکده حاضر شدند و با بیانات گهربار و پخته شان مضامین ارزشمندی مانند اخلاق اجتماعی، رعایت اصل تقوا در فعالیت علمی و لزوم مراقبت از نفس در مقابل وسوسه های مادی را مطرح کردند.

فیاض در پایان با بیان اینکه دفتر نهاد ولی فقیه در دانشکده از ایده های نو در زمینه بسط معارف اسلامی استقبال می کند بیان داشت: در ماه مبارک رمضان خوشبختانه نخستین جلسه شورای فرهنگی با رئیس جدید دانشکده برگزار شد که در این جلسه آقای دکتر امیدی نیا از برگزاری رویدادهای فرهنگی با استفاده از ظرفیت کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان استقبال کردند که ما هم امیدواریم بتوانیم در این راستا گام های موثری برداریم.