• دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
اخبار همایش هاتهران میزبان نخستین نشست بین المللی اخلاق و محیط زیست
به گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست، سخنرانان افتتاحیه نشست دکتر معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، گری لوئیس هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد،  صلاح زواوی سفیر فلسطین در ایران، دکتر سید مصطفی محقق داماد ، حقوق‌دان و استاد حوزه و دانشگاه و دکتر اصغر محمدی فاضل رئیس دانشگاه محیط زیست خواهند بود.
همچنین در نشست تخصصی این اجلاس سفیر واتیکان در تهران، دکتر دیمیترویچ از بنیاد انرژی پکت سوییس، پروفسور اساد پروهیچ استاد دانشگاه زاگرب کرواسی ،  پروفسور منظور سومرو رئیس بنیاد علوم اکو از کشور پاکستان و  به ارائه نظرات خود در خصوص این موضوع می پردازند و پاسخگوی  پرسش های حاضران خواهند بود.
گفتنی است این نشست که به زبان انگلیسی مدیریت خواهد شد روز شنبه 15 شهریورماه 1393 از ساعت 14 الی 18 در سالن همایش های بین المللی سازمان محیط زیست برگزار می شود.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام جهت حضور در این همایش به نشانی http://uoe.cnf.ir/EnvironmentalEthics  مراجعه کنند.