• جمعه ۳۰ شهریور ۱۳۹۷
اخبار دانشکدهکارگاه آماری ویژه کارشناسان محیط زیست استانی برگزار شد
کارگاه آماری ویژه کارشناسان محیط زیست استانی برگزار شد

کارگاه آموزشی یک روزه ویژه کارشناسان آمار محیط زیست استانی به میزبانی دانشکده محیط زیست برگزار شد

الناز کیوانی رئیس گروه آمار محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست با بیان این خبر افزود: هدف از برگزاری این دوره آشنایی کارشناسان استانی با نرم افزار فرابر، نحوه بارگذاری اطلاعات و گزارش گیری در این سامانه است.

وی بیان داشت:  از کارشناسان 31 استان برای شرکت در این کارگاه دعوت به عمل آمد که عموماً کارشناسان آمار از استان ها در دوره حاضر شدند، برخی از استان ها که فاقد کارشناس با این عنوان بودند، نمایندگانی از حوزه های برنامه ریزی و آموزش و پژوهش را برای شرکت در این کارگاه معرفی کردند.
الناز کیوانی
کیوانی با اعلام اینکه این کارگاه یک روزه و به مدت 8 ساعت برگزار شد بیان داشت: برای تدریس در این کارگاه از متخصصین مسلط به این نرم افزار دعوت به عمل آمد و در واقع دوره مقدماتی و مبانی به شمار می رود. در صورتی که احساس شود نیاز به دوره های تکمیلی یا به روز کردن اطلاعات کارشناسان وجود دارد سازمان حفاظت محیط زیست انشالله اقدام به برگزاری کارگاه های بعدی خواهد نمود.

گفتنی است در مراسم افتتاحیه این کارگاه،  دکتر زهرا جواهریان سرپرست دفتر پژوهش و توسعه فناوری محیط زیست در سخنانی کوتاه با اشاره به نقش و اهمیت آمار در تصمیم گیری های کلان ابراز امیدواری کرد که برگزاری کارگاه هایی از این دست به تجمیع و یکسان سازی اطلاعات پراکنده در حوزه محیط زیست کمک کند.