• یکشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۷
اخبار دانشکدهمراسم گرامیداشت سی نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشکده محیط زیست برگزار شد

مراسم گرامیداشت سی نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور ریاست دانشکده، معاونین، مدیران و کارکنان در سالن آمفی تئاتر برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر بزرگ حداد رئیس دانشکده ضمن بیان خوشامد گویی و تبریک ایام پیروزی انقلاب اسلامی ایران تاکید کرد: حقانیت، عظمت و شکوه حرکت انقلابی ملت ایران در تمام عرصه های بین المللی بویژه منطقه خاورمیانه به اثبات رسیده است.

وی گفت: میهن عزیزمان فراز و نشیب های بسیاری را پشت سر گذاشته و وظیفه ما این است که در برابر تنش ها و انتقادات آگاهانه عمل کنیم و بازیچه دسیسه و توطئه های بیگانگان نشویم.
دکتر امید بزرگ حداد
رئیس دانشکده محیط زیست افزود: وجود اختلاف نظرات و شنیده شدن صدای منتقدان در کشور از ویژگی های جامعه دموکراتیک و مردم سالاراست، ما به عنوان یک ایرانی باید از دستاوردهای انقلاب دفاع کنیم و  محیط زیست کشور نیز از این قاعده مستثنی نیست.

بزرگ حداد در پایان خطاب به کارکنان دانشکده اظهار داشت: نقطه نظرات و خواسته های همکاران مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در اولین فرصت مسائل و مشکلات مرتفع خواهد شد.
درادامه مراسم حجت السلام و المسلمین حافظی (استاد حوزه و دانشگاه) سخنانی را درخصوص نقش کلیدی امام خمینی (ره) و تفسیر سوره نصر و کوثر و ارتباط آن با انقلاب اسلامی  ایراد کرد.

سپس  دکتر طلائیان معاون دانشکده خاطراتی از هنگام ورود امام خمینی (ره) به ایران بیان نمود. تجلیل و قدردانی از بازنشستگان و برگزاری مسابقه اطلاعات انقلاب از جمله برنامه های دیگر این مراسم بود.
دکتر امید بزرگ حداد