• پنجشنبه ۲ آذر ۱۳۹۶
اخبار دانشکدهمدارک‌ لازم جهت ثبت‌نام‌ دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۶
ضمن عرض تبریک و خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۷-۹۶، دانشکده محیط زیست توجه پذیرفته شدگان محترم را به نکات زیر جلب می نماید.
دانشکده محیط زیست
زمان ثبت نام: روزهای ۲۱و۲۲شهریورماه از ساعت ۰۸:۳۰ صبح تا ۱۵ عصر

مدارک‌ لازم جهت ثبت‌نام‌ دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۶
۱- اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تائید وزارت علوم یا وزارت بهداشت و یا شورای انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی (لیسانس) قید شده و دو برگ کپی آن به انضمام ریزنمرات مقطع کارشناسی. ( برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته ارائه مدرک کاردانی و دو برگ کپی آن به انضمام ریز نمرات کاردانی ضروری است.)

*توجه: پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ دارای مدرک تحصیلی معادل می‌باشند لازم است واجد شرایط مفاد «آیین‌نامه دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمونهای مقاطع بالاتر» مصوب جلسه ۸۴۵ مورخ 92/4/15 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات‌ و فناوری‌ که طی بخشنامه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ 92/5/28 توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به کلیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ابلاغ گردیده باشند.

تبصره ۱: پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) را ارائه‌ نمایند. (فرم ۱۴)

تبصره ۲: پذیرفته‌شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ 96/6/31 فارغ‌التحصیل می‌شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه ۳۹ دفترچه(شماره ۱) این آزمون را که میانگین کل واحدهای گذرانده آنان تا تاریخ 95/11/30 و یا 95/6/31 توسط واحد آموزش دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل فارغ‌التحصیلی دوره کارشناسی در فرم مذکور درج و تایید شده باشد ، در زمان ثبت‌نام به محل قبولی ارائه نمایند.

۲- اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل‌ اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) برای‌ آن‌ دسته‌ از داوطلبانی‌ که‌ با توجه‌ به‌ مفاد آیین‌نامه پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان مورخ 93/4/25 شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ با امتیاز‌ رتبه‌ اول‌ پذیرفته‌ شده‌اند. (فرم شماره 13)

۳- اصل شناسنامه + دوسری کپی از تمام صفحات آن

۴- اصل کارت ملی + دو سری کپی پشت و رو

۵- شش قطعه عکس رنگی ۴×۳ جدید پرسنلی با زمینه سفید( ۱۲ قطعه برای برادرانی که باید معافیت تحصیلی برای آنان اخذگردد)

۶- مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنمای‌ شماره‌ یک‌ آزمون‌ ورودی‌ تحصیلات‌ تکمیلی‌ (دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ داخل‌) سال ۱۳۹۵ مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌).

۷- حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

۸- تکمیل فرم شماره ۱۶ آموزش رایگان مخصوص دانشجویان روزانه (فرم شماره ۱۶)

۹- تکمیل فرم شماره ۳۵مشخصات فردی (دریافت از انتشارات دانشکده محیط زیست)

۱۰- تکمیل فرم شماره ۳۶ فرم اعلام مدارک (دریافت از انتشارات دانشکده محیط زیست)

۱۱- تکمیل فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی ( دانشجویان سال آخر که تا تاریخ۹۶/۶/۳۱ فارغ التحصیل می شوند.( فرم شماره ۱۵)

۱۲- پذیرفته شدگان شبانه(نوبت دوم) موظفند طی فیشی به مبلغ ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال بابت شهریه علی الحساب به شماره حساب  ۲۱۷۰۶۱۹۰۰۳۰۰۶ نزد بانک ملی شعبه استاندارد کرج کد ۲۶۴۷ به نام دانشکده محیط زیست واریز و در زمان ثبت نام ارائه نمایند.

*(در صورت عدم ارائه فیش های واریزی از ثبت نام پذیرفته شدگان (شبانه) جلوگیری به عمل خواهد آمد
**کپی های ارائه شده همگی باید کاملاً خوانا ،واضح و غیر مخدوش باشد.