• جمعه ۴ فروردین ۱۳۹۶
اخبار دانشکدهمراسم گرامیداشت 16 آذر در دانشکده محیط زیست برگزار شد

مراسم گرامیداشت 16 آذر در دانشکده محیط زیست برگزار شد

مراسم گرامیداشت 16 آذر با ایراد سخنرانی، تقدیر از دانشجویان ممتاز و ویژه برنامه های این روز در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط زیست، در ابتدای این مراسم که با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز شد دکتر احمد طالبی ضمن تبریک این روز گفت: روز 16 آذر روز سازش ناپذیری دانشجو در مقابل ظلم و ستم و فساد و جهل است و انتظار می رود دانشجویان با درک موقعیت خود و جامعه شان با مظاهر بی عدالتی مقابله کنند اما فراموش نکنند راه اصلی، اصلاح است نه نابود کردن و اگر نقدی دارند حتما باید در کنارش راهکاری هم ارائه کنند.

دکتر احمد طالبی

وی افزود: رویکرد مدیریتی دانشکده  اعتماد به دانشجویان است و قلباً به رابطه دو طرفه  اعتقاد دارم و ایمان دارم اگر همدلی ایجاد شود می توانیم بر مشکلات غلبه کنیم. از نگاه یک ناظر بیرونی همه ما عضو دانشکده محیط زیست و میراث دار بیش از 45 سال سابقه این مرکز هستیم و نباید فراموش کنیم که دانشجو و کارمند و استاد در دو جبهه مقابل نیستند بلکه کنار هم هستیم و همانطور که موفقیت ما با هم تعریف می شود، ناکامی مان هم با هم تعریف می شود.

دانشکده محیط زیست

رئیس دانشکده محیط زیست ضمن تبریک موفقیت دانشجویان در استارت آپ محیط زیست قزوین گفت: از دانشجویان بسیجی شرکت کننده در اردوی جهادی تشکر می کنم و خوشحالم دانشجویان این دانشکده به مسائل جامعه این همه حساسیت دارند که حاضر می شوند به روستاهای دور افتاده بروند و آنجا اقدامات عمرانی انجام بدهند.

وی افزود: برای اداره دانشکده و رفع نقایص از دانشجویان انتظار دارم که مشارکت کنند و از طریق تشکل های دانشجویی خواسته هایشان را بیان کنند. در جلساتی که با نمایندگان دانشجویی داشته ام صریحاً از آنها خواسته ام که حتماً مشکلات را بیان کنند و هر کاستی که می بینند را از طریق مسئولان پیگیری کنند.

صدرالدین علیپور

در ادامه این برنامه دکتر صدرالدین علیپور مدیرکل پژوهش و فناوری سازمان حفاظت محیط زیست در سخنانی با اشاره به سابقه و قدمت دانشکده محیط زیست گفت: از اینکه در جمع دانشجویان دانشکده محیط زیست حضور دارم خوشحالم چون این مرکز علمی را از ارزشمندترین مراکز محیط زیستی می دانم که خدمات شایانی به محیط زیست کشور کرده است.

صدرالدین علیپور

وی افزود: شور و اشتیاق شما دانشجویان همان چیزی است که شاید در بسیاری از بخش های اداری مانند آن را نتوان پیدا کرد. این شوق و انرژی می تواند در بسیاری از زمینه ها راهگشا باشد. اگر امروز کشور با چالش های محیط زیستی روبرو است انتظار می رود که دانش آموخته هایی چون شما ایده و راهکار ارائه کنید و پیشرو باشید.

مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به 16 آذر و تبریک این روز گفت: مسئولیت اجتماعی یکی از مهمترین مباحثی است که در دنیای امروز مطرح می شود و جای خشنودی است که علاقمندان به محیط زیست با اشتیاق تعهد خود نسبت به جامعه شان را با مشارکت در فعالیت های محیط زیستی انجام می دهند و اعتقاد دارم این یکی از اموری است که دانشجویان دانشکده محیط زیست می توانند با انجام آن و استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی به کشور خدمت کنند.

در این مراسم از سه دانشجوی ممتاز محمدرضا فتحی هوشیار، سحر جهانفر و مریم احمدی با تقدیم لوح تقدیر و کارت هدیه تجلیل به عمل آمد.
پخش نماهنگ و کلیپ ساخته شده توسط دانشجویان، قرائت متن و دکلمه، قرائت بیانیه تشکل های دانشجویی دانشکده و اجرای قطعه موسیقی کلاسیک توسط دانشجویان از دیگر بخش های این برنامه بود.
این مراسم با همت تشکل های دانشجویی دانشکده محیط زیست، اموز فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

حامد فرید
مهرانه زمانیان