اخبار دانشکدهدانشجویان دانشکده محیط زیست در استارت آپ ویکند درخشیدند

دانشجویان دانشکده محیط زیست در استارت آپ ویکند درخشیدند

دانشجویان دانشکده محیط زیست در استارت ویکند محیط زیست عملکرد خیره کننده ای از خود به نمایش گذاشتند.

احمد طالبی رئیس دانشکده محیط زیست با اعلام این موضوع بیان داشت: یکی از مهمترین چالش های دولت مسئله اشتغال است که علیرغم همه تلاش هایی که انجام می شود متاسفانه به یک بحران تبدیل شده و لازم است همه نهادها برای رفع این معضل اقدامات راهگشا ارائه دهند.

وی افزود: در حالیکه همه به وجود مشکلات محیط زیست در کشور اذعان دارند متاسفانه آمار نشان می دهد فارغ التحصیلان محیط زیست در صدر جدول بیکارترین دانش آموخته های دانشگاهی قرار دارند که موضوعی آزاردهنده است و باید برای آن چاره اندیشی شود.

رئیس دانشکده محیط زیست گفت:  این موضوع یکی از مهمترین دغدغه های ما در دانشکده است و همواره دنبال یافتن راهکارهایی برای ایجاد فرصت بروز و ظهور استعدادهای هستیم که از طریق آنها بتوانیم دانشجویان را برای ورود به بازارهای کار که لزوماً دولتی نیستند آماده کنیم.

طالبی با بیان اینکه استارت آپ ویکندها در دنیا به عنوان رویدادهای آموزشی یکی از فرصت ها برای شناسایی دانشجویان خلاق و ایده پرداز به شمار می روند افزود: امسال زمینه حضور سی نفر از دانشجویان دانشکده محیط زیست و کارشناس ارتباط با صنعت دانشگاه در استارت آپ ویکند تخصصی محیط زیست که در استان قزوین به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) فراهم شد که خوشبختانه دستاورد آن بسیار موفقیت آمیز بود.

این استاد دانشگاه بیان داشت: در این رویداد سه روزه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشکده محیط زیست با ایده های محیط زیستی خود توانستند در میان برگزیدگان نهایی استارت آپ قرار بگیرند. خانم ها ناعمه اعلایی،  بهاره ستایش، شهرزاد دانش فر، مریم فخاری، سمانه حسنکلو و لیلا لیریای دانشجویان دانشکده محیط زیست بودند که توانستند نظر مساعد داوران این نشست تخصصی را جلب کنند و چند طرح آنها مورد استقبال پارک علم و فناوری دانشگاه امام خمین(ره) قرار گرفت و دعوت به همکاری شدند.

دانشکده محیط زیست

وی در پایان با اشاره به ظرفیت های دانشکده محیط زیست افزود: دفاتر ارتباط با صنعت و آموزش های  تخصصی دانشکده همواره آماده پذیرفتن ایده های نو در خصوص محیط زیست است و با توجه به کارنامه قابل اعتنای چهل ساله دانشکده می تواند برای صنایع، نهادها و مراکز علاقمند اقدام به برگزاری دوره های آموزشی محیط زیستی کنند.