• شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۷
اخبار دانشکدهبا فعالیت خیریه دانشگاه لبخند رضایت بر چهره دانش آموزان نشست
با فعالیت خیریه دانشگاه محیط زیست لبخند رضایت بر چهره دانش آموزان نشست
به گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست، در راستای فعالیت های فرهنگی و با مشارکت تشکل های دانشجویی و کارکنان دانشگاه کمک های خیریه برای کمک به مدارس نیازمند حمایت های مالی جمع آوری شد.
در نتیجه این اقدام فرهنگی که با استقبال دانشجویان و کارکنان دانشگاه همراه بود برای دانش آموزان مدرسه ابتدایی دخترانه شهید افراسیابی وسایل کمک آموزشی خریداری و نصب شد.
مدیر مدرسه دخترانه شهید افراسیابی ضمن قدردانی از این فعالیت خداپسندانه گفت: از ریاست، کارکنان و دانشجویان دانشگاه محیط زیست که پایه گذار این امر خیر بودند تشکر می کنیم و امیدواریم خداوند متعال در همه زمینه ها به شما خیر و برکت عطا کند.
گفتنی است پیش از این نیز اقدامات خیریه ای از قبیل کمک به خانه سالمندان کرج، حمایت از کودکان سرطانی و مشارکت در طرح اکرام کمیته امداد اما خمینی(ره) از سوی کارکنان دانشگاه محیط زیست صورت گرفته بود.